Bryce Dallas Howard Paren Sinaasappelrode lippen met kattenogen

3 0

Ik don'ik weet het van jou, maar ook al is het zo'Het is tegenwoordig volkomen acceptabel om ogen EN lippen te bespelen, ik kies meestal nog steeds voor de een of de ander. Omdat ik'm lui, meestal, maar ook omdat ik geen inspiratie van beroemdheden had. (Zoveel als ik hou van Olivia Wilde's vertolking, met de rode lippen en iriserende blauwe / bruine smokies, het'is alleen iets dat ik'd draag voor een nette gelegenheid.)

Maar ziet deze Bryce Dallas Howard eruit? Ik zag mezelf dit regelmatiger doen:

Wat we'opnieuw kijken naar enkele prachtige zwarte kat ogen gepaard met vet, mat, oranje-rode lippenstift. Oh, en een flinke lading blos om op te starten. Mijn soort make-up!

Dingen die me lastig vallen: haar nek ziet er een andere tint uit (ze heeft daar wat foundation nodig, of bronzer) en ik heb het gevoel dat ze misschien een soort van extreem post-baby dieet voor gewichtsverlies heeft gedaan, omdat haar wangen waarschijnlijk niet'ik zie er op de leeftijd van 32 zo verzonken in uit. (Daarom doe ik het't dieet. Geconfronteerd met ezel, mensen.)

Maar als ik echt dichtbij zoom, vergeet ik dat allemaal en zie ik gewoon de make-up, waarvan ik vind dat hij super-duper is:

Rechts? Ik heb het gevoel dat de kleuren haar zo'n mooie gloed geven en dat de lippen, wangen en ogen in balans zijn zonder dat een van hen de anderen overweldigt. Merk op hoe de cat-eye-flick zich alleen op de top bevindt, terwijl de onderste wimpers / wimperlijn volledig verstoken zijn van elke mascara of voering.

En die lip! OMG, nodig. Laat'begin daar. Visagist Gita Bass (die ik'm die later deze week bijeenkomt & # x2014; yay!) heeft deze gemaakt door deze tint te mengen (Indie Flick)...

met deze (Zuiver Rood)...

Het resultaat? Het perfecte mat oranjerood. Dit is zo'n goede kleur en nog steeds uiterst draagbaar voor degenen onder ons die bang zijn voor sinaasappels. Très vleiend!

Nu het kattenoog. Gita gebruikte dit potlood om de flick te maken en mengde het met een puntig penseel om de juiste vorm te krijgen:

(We hadden het eigenlijk alleen over deze voering in de opmerkingen hier'is een goede, en dat geldt ook voor Stila!)

Gita gebruikte toen een van deze gerold in een cilindervorm om fouten met haar lijnen te corrigeren; de vlakke rand werkt op dezelfde manier als een Q-Tip om u een precieze lijn te geven.

Ik moet zeggen, ik haven'Ik probeerde dat & # x2014; ik gebruik de meeste dagen een Q-Tip gedoopt in Bioderma Sensibio. (Dat's een klein beetje milieuvriendelijker, maar een veeg zou minder drippy zijn.)

Nadat de lijnen waren aangebracht, traceerde Gita ze met deze vloeibare voering:

Gebruik je die truc, of je de lijn eerst met een normaal potlood doet voordat je erin gaat met de vloeibare voering er bovenop? ik denk het'is een goede, en ik'ik heb het in de loop der jaren gehoord van verschillende make-upprofessionals. De verdomde vloeibare voering is zo lastig, ik denk dat de potloodbasis echt helpt.

En nu laat's praten over de huid (ook al doet de nek dat niet't helemaal overeenkomen!). Bryce draagt ​​deze basis:

Ik hoorde voor het eerst over de lijn van een van jullie, en toen gebruikte Stacy Keibler hun cult-favoriete reinigingswater voor de Golden Globes. Heeft iemand dit merk geprobeerd? Wat zeg je?

Op de top van de foundation ging dit poeder, voor contouren van de jukbeenderen (misschien dat's waarom zij'opnieuw super gedefinieerd?):

Dit is het poeder waar in het voorjaar een grote buzz was; Gisele is het gezicht. Wat'Het gaat er geweldig aan'is mooi en licht, helemaal niet kalkachtig.

Om de mooie blos op de wangen te creëren, begon Gita met deze blos in Inspiration on the apples (Affinité is vergelijkbaar):

Ik ben deze herfst net begonnen met blozen en ben er dol op. Het'is een nette textuur, ergens tussen een crème en een poeder in, en ziet er heel natuurlijk uit ... dat'Daarom geef ik meestal de voorkeur aan crème blush, omdat deze beter in de huid lijkt te zinken in plaats van bovenop te zitten. De schaduw die ik heb is Présage, die een beetje pietser is dan deze.

Voor de laatste aanraking, Gita stofde deze man bovenop om de kleur te helpen blijven zitten en een beetje sprankeling toe te voegen:

En daar heb je het ... make-up artist secrets! (En in tegenstelling tot sommige van deze breakdowns voor make-up van beroemdheden we'Ik heb het erover gehad, ik denk dat we de legitimiteit van deze 100 procent kunnen geloven, omdat Gita een mix van producten gebruikte.) Ik vind het geweldig dat ze zowel drogisterijartikelen als Chanel gebruikte!

Verkrijg de producten

Geef je mening

Wat denk je van Bryce's make-up kijk hier, en zou je het ooit proberen??

Heb je een van deze producten bekeken??

Heb je nog een correctie voor andere goede oranjerode lipsticks? Of meng je je tinten zoals Gita?

1

Leave a Reply

− 6 = 1