Emma Watson draagt ​​rode lippenstift met felroze blos

3 0

Ik ben de laatste tijd misschien een beetje geobsedeerd door Emma Watson. (Kon je vertellen?) Zij'Het promoten van twee films op dit moment & # x2014; de komedie Dit is het einde, en hier, het misdaaddrama De Blingring& # x2014; dus dat betekent dat we de schoonheid van de rode loper verdubbelen. We hebben laatst over haar haar gesproken en nu, BAM! Deze look'Alles draait om de make-up.

Eigenlijk, Emma'draag hier een van mijn favoriete make-up-looks aller tijden: de combinatie van een rode lip met felroze blos en lange wimpers. ik'Ik zal nooit de eerste keer vergeten dat ik dit op mezelf heb gedaan (uiteraard al eeuwen geleden). Ik stapte in een taxi en waarschijnlijk was de man gewoon een klimplant, maar na een paar seconden te lang in de achteruitkijkspiegel naar mij te hebben gestaard, riep hij uit: "Je ziet eruit als een pop!"

Zoiets was nog nooit eerder gebeurd, dus ik schrijf de make-up zeker toe. (De enige andere keren dat taxichauffeurs spontaan schoonheidsgeschenken met me hebben, is wanneer ik kind draag'dat is goed.)

Hoe dan ook, terug naar Emma. Laat'Bekijk haar make-up taak eens van dichterbij:

Het is echt heel veel blos ... maar tegelijkertijd ook'Ik zal ook niet tegen me schreeuwen. Alles is in balans & # x2014; lippen, ogen, wangen & # x2014; en dan omlijst door die waanzinnige wenkbrauwen van haar.

Hoe dit voor u werkt te maken

Verberg ALLE tekenen van roodheid. Dit is belangrijk als jij'ga zo veel dragen in de rood / roze familie op je gezicht. Je kunt het gewoon'Ik heb bijvoorbeeld een vlekkerige teint of rossigheid rondom je neus en neusgaten'zal er uitzien als een gigantisch tomatengezicht. (Trouwens, elke dag je neus verbergen verbergen, is een geheime make-uptruc die wonderen kan doen. Die roodheid is super-afleidend, ongeacht wat je ook doet're dragen.) U'Ik wil ook extra aandacht besteden aan het bereiken van de meest vlekkeloze, stralende teint die mogelijk is. Dit zou een goed moment zijn om een ​​subtiele markeerstift in de hoge delen van je gezicht te proberen. (Maar niet bronzer! Hoe bleker en porselein je hiermee bent, hoe beter.)

Maak je ogen meer over de wimpers dan om wat dan ook. Met zoveel gebeurt beneden, moeten je ogen vrij neutraal zijn. Meestal doe ik deze look met alleen maar mascara (een ECHT goed verlengende / volumineuze mascara) en wat glinsterende crème schaduw op de deksels. Je zou wat definitie kunnen toevoegen zoals Emma met zachte bruine schaduw en hoogtepunten in de binnenste hoeken.

Kies coördinerende lip- en blush-tinten. Ze don'Het moet precies hetzelfde zijn als & # x2014; Emma'De wangen zijn meer roze dan haar lippen, maar ze moeten zeker niet kloppen't botst. Er was een tijdje iets om een ​​koele kleur mee te dragen, maar ik denk dat hier, aangezien de wangen en lippen allebei zo sterk zijn, je in hetzelfde seizoen moet blijven. Dat doen roze wangen met kersenrood of echte rood op de lippen ... maar niet met oranjerood. Weet je wat ik bedoel? Of je zou koraalwangen en oranjeachtige lippen kunnen proberen ... hoewel die tonen verder weg zijn van de popachtige uitstraling van ons'hiermee gaan.

Doe je blos het laatst. Je zou het kunnen riskeren om het te overdrijven als je wangkleur voor je lippen (en zelfs ogen) aan gaat. Als je het verlaat 'tot het laatst, jij'Ik weet precies hoeveel ik moet doen om het in balans te houden met uw andere functies.

Overweeg uw blusplaatsing. Persoonlijk houd ik wel van blozen op mijn appels ... maar ik moet aanraden voorzichtig te werk te gaan bij het gebruik van extra-heldere blosjes, want het gevaar is dat wanneer je stopt met glimlachen en je wangen vallen, je blos behoorlijk verdomd dichtbij kan zijn naar je mond. En jij'ik heb het te veel roodheid. Ik denk dat deze look beter werkt als je blos een beetje verder wordt geplaatst, maar stop zeker voordat je bij de tempels bent. Niemand bloost daar, vooral niet in fel roze!

MENGSEL! Ik voel me als wij'Ik heb er de laatste tijd over gesproken, tussen mijn crème blush pro tip en Katrina's mengartikel. Maar serieus, als u'ga ooit de tijd nemen om goed te mengen, dan zou dit de tijd zijn. Bright Blush is gewoon minder vergevingsgezind, dus verwijder eventuele detecteerbare randen totdat je een resultaat krijgt als Emma's, waar het lijkt alsof de kleur naadloos in de huid is gesmolten.

Omdat ik het niet doe'Ik ken de specifieke producten die Emma draagt, ik'Ik zal nu een paar MIJN faves geven. Voor de rode lippen ben ik nog steeds trouw aan Smashbox Legendary Lipstick in Legendary. Een absoluut mooi rood en de beste textuur van elke lipstick I'heb geprobeerd. En voor de wangen is een geweldige combinatie met rood de Lippy Girl Organic Mineral Blush in Wall Flower, een roze die de grens loopt tussen helderheid en draagbaarheid. Voor wimpers, blijf op de hoogte & # x2014; I'Ik ga binnenkort over een aantal nieuwe en geweldige mascara's schrijven!

Vertel het me:

Ben je een fan van Emma?'s kijk hier?

Zou je rode lippenstift proberen met felroze blos?

Wat zijn je favoriete rode lippenstift, roze blos en mascara nu? Onderzoekende geesten willen weten!

1

Leave a Reply

17 − = 7