Hoe kopieer je Amanda Seyfried’s glinsterende, rokerige ogen

2 0

Ik stuitte gewoon op deze foto van Amanda Seyfried, uit de première van Los Angeles van lovelace terug in augustus, en ik haven'Ik heb het de hele week uit mijn hoofd kunnen krijgen, zozeer zelfs dat ik de vorige avond deze exacte make-up heb gekopieerd. (Ik geloof dat het een succes was?) Misschien wel's alle cadeau-ideeën die ik'heb de laatste tijd geschreven, maar ik'ik begin te voelen très feestelijk, en dit soort glittery ontmoet rokerig oog is precies wat ik voel om te dragen.

Het werd gedaan door celebrity visagist Georgie Eisdell, en aangezien Amanda de woordvoerder van Clé de Peau Beauté is, droeg ze natuurlijk al hun producten.

Laat's zoom in voor de close-up:

Amanda heeft de meest verbazingwekkende wijdopen ogen, dus ik'Ik ben blij dat ze besloten om ze op te spelen met zwarte voering helemaal rond in de waterlijnen, zwarte mascara en dan een halo van glinsterende grijze rokerigheid. Ik weet dat sommige blonde, blauwogige vrouwen het gevoel hebben dat de zwarte strakke voering een beetje hard kan zijn voor hun kleuring, maar ik moet zeggen dat ik er 's avonds absoluut dol op ben. Een meer gedempte tint zou gewoon willen'ik laat haar ogen zo veel knallen. (En wat betreft de mascarakleur, ik'm met Sabrina Rinaldi, die me onlangs vertelde: "Ik denk elk vrouw moet zwarte mascara dragen. "Word.)

Georgie heeft deze quad gebruikt om de gerookte look te creëren (case wordt apart verkocht):

Ik hou van dit palet voor blauwe ogen. De houtskool en het medium grijs zijn goed voor schaduw, terwijl de andere zilverachtige kunnen worden gebruikt om de glans te markeren of in te voeren.

Deze crème eyeliner werd gebruikt om de ogen te definiëren:

En dan de sjerpen van deze mascara om een ​​heel dikke pony te bouwen:

Op haar lippen draagt ​​Amanda deze schaduw:

Het ziet er absoluut duidelijker uit op de lippen die ik zou willen'heb gedacht van de productfoto.

Op haar wangen is deze blos (zaak wordt apart verkocht):

Ik vind het leuk's een neutrale blos en niet te roze, wat zou'Ik heb te veel koele tonen op het gezicht gezien met de grijze oogmake-up.

Ik betwijfel of Miss Amanda veel nodig had om haar mooie huid te perfectioneren, maar zij'draagt ​​deze foundation:

En dit kleurloze poeder om te temmen schijnen:

Hier's de laatste blik nog een keer voor de overwinning:

Liefde, liefde, liefde. Het'Het is verbazingwekkend hoe groot je je ogen kunt laten lijken wanneer je het op stapelt! Ik denk dat het kleurenpalet neutraal genoeg is om met elke kleur te werken, maar het is wel zo'is extra mooi met het lichte haar en de ogen. (Omdat c'mon & # x2014; jullie bruine ogen hebben die verbazingwekkende Penelope Cruz helemaal voor jezelf, weet je nog? Dus Team Blue Eyes krijgt deze.)

Verkrijg de producten

Geef je mening

Wat denk je van Amanda's make-up hier?

Heb je ooit een van de Clé de Peau-producten geprobeerd die Georgie gebruikte??

Hoe heb je de laatste tijd je rokerige ogen gedragen??

1

Leave a Reply

5 + 3 =