Is Emilia Clarke hier te veel make-up aan het dragen?

2 0

ik'Ik wilde met je praten over deze Emilia Clarke-look (van de première van seizoen drie van Game of Thrones in LA) voor, zoals, een week nu. Ik kon het gewoon niet'ik weet niet waarom ik er zo goed in was, als zij'draagt ​​een behoorlijk waanzinnige hoeveelheid make-up. Of in ieder geval veel meer dan ik normaal zou beamen.

Ik bedoel, god. Dat is VEEL oog. Op de top van een heleboel voorhoofd. (Voltooid met "fans.") I'Ik ben vrij zeker in mijn niets vermoedende newbie beauty editor dagen dat een willekeurige make-up artiest mijn ogen zo heeft gedaan, en ik was zo getraumatiseerd dat ik meteen naar huis liep om het allemaal te boenen en zwoer nooit iemand een hele voorjaarscollectie op mijn gezicht ooit te laten demonstreren nog een keer. (En dat is het verhaal van waar mijn schoonheidsprobleemkwesties allemaal begonnen, mensen.)

Maar kijk eens naar deze tweede foto. Emilia trekt het uit, niet? Ik kan de schoonheid nauwelijks weerstaan:

Is het omdat zij'is praktisch supermodel-achtig mooi? Ik denk het wel. De volledige voorhoofd, full-lip look, compleet met over-the-top make-up zoals dit doet me denken aan een '80s Cindy Crawford (zonder mol). Hier is ze op juli '87 Duits Mode:

Het'is een vergelijkbare sfeer, dontcha denk? En ik niet'Ik weet het van jou, maar ik'Ik ben helemaal klaar voor dit soort dingen om terug in stijl te komen. Misschien was ik dat niet'ik ben er al eerder klaar voor, toen die persoon mijn make-up zo deed in het midden-'00s. Maar nu? Ik zou helemaal kunnen gaan voor een sappige, sexy, wellustige, overdreven schoonheid. Niet voor het kantoor, natuurlijk, maar verder ... met een body-con outfit ... zo leuk! (In een ja-ik'm-echt-gaat-voor-deze-gek-sexy-look manier. Rechts? Je moet er gewoon over nadenken.)

Laat's neem een ​​laatste close-up kijk:

Na het prepareren van haar huid met een Bioré-scrub, gebruikte celebrity-make-up artist Dawn Broussard een glinsterende grijs schaduwpalet met zilveren accenten om het rokerige oog te creëren. Merk op hoe het's onder de onderste wimperlijn en verlengd helemaal tot aan de wenkbrauwen. PLUS individuele valse wimpers gelaagd op de bovenste wimperlijn.

Op de wangen zit mat bronzer plus babyroze blos plus lichtroze markeerstift op de appels. (Zie? Grote make-up rondom.) Ik voel me alsof de lip-voering baan is iets te voor de hand dus als ik het was, ik'Ik heb dat afgezwakt en ben gewoon op zoek gegaan naar het zachte, gekleurde effect. (IK'ik vraag ook of zij'er is te veel basis gelegd voor & # x2014; ook al ziet het er natuurlijk uit, zij'ik heb vouwen in haar marionetlijnen. Hetzelfde gebeurde met me toen ik de zware make-up kreeg: ik ging naar huis met rimpels die dat niet deden'Het bestaat zelfs niet eerder, alleen al door het kraken van make-up! Yikes.)

Het laatste ding om te overwegen is het haar. Het moet de tegenhanger zijn van de hete make-up en de hete jurk. Emilia droeg haar wijselijk slank, recht, in het midden gescheiden en achter haar oren weggestopt.

Vertel het me:

Doet deze look het voor je?

Of denk je het nog steeds'is te veel?

Hoe denk je over "'80s supermodel "schoonheid komt terug in stijl?

1

Leave a Reply

+ 44 = 49