40+ Mountain Tattoo-ideeën

5 0

berg- sleeve tattoo

Deze prachtig gemaakte bergtattoo toont details van rockiness en steilheid en geeft het gevoel van ruwheid. Niettemin zou het een teken kunnen zijn voor je eigen taaiheid.

De verschillende betekenissen van Mountain Tattoo

Bergen worden vaak als mystieke plaatsen beschouwd. Ze zijn vaak moeilijk te navigeren en geven veel onontgonnen plaatsen die vaak de indruk wekken van mystiek en zelfs van betoverende dingen. Dit zou een van de betekenissen van een bergtattoo kunnen zijn: het zou kunnen gaan om te laten zien hoe mystiek je bent. Je bent het type persoon dat, hoewel veel mensen het zien en vaak tegen praten, nog steeds als mystiek wordt beschouwd vanwege de dingen die je niet laat zien.

Hoewel dit een plausibele betekenis voor een tatoeage lijkt, hangt het eigenlijk alleen af ​​van uw interpretatie. Jij, als drager van zo'n tatoeage, zou de enige kunnen zijn die je tattoo betekenis en verhaal zou kunnen geven. Dus, wat je ook van plan bent met je bergtattoo, of je dit hebt gekozen voor een boodschap of symboliek die je wilt delen of misschien heb je het gewoon vanwege zijn uiterlijk, dan hoef je je nergens zorgen over te maken. Pronk met het als je het hebt, zoals ze zeggen.

Dat gezegd hebbende, er zijn meer algemene betekenissen met betrekking tot bergen. Er is bijvoorbeeld de symboliek voor kracht en kracht. Wat er ook gebeurt, de bergen houden aan en het kan lang duren (als het echt gebeurt) om een ​​berg te vernietigen. Of er nu barre weersomstandigheden zijn, zelfs aardbevingen en bosbranden, onze bergen staan ​​nog steeds sterk. Dit kan een geweldige symboliek voor je bergtattoo worden.

Een andere mogelijke betekenis is reis. Het kan een metafoor zijn voor je ontberingen die je hebt doorstaan ​​en die je hebt overleefd. Bergen zijn meestal rotsachtig en moeilijk om er doorheen te gaan, dus het is een perfecte symboliek voor die momenten in je leven.

Visueel beroep

Ongeacht de betekenis die je hebt gekozen, een bergtattoo is een goede keuze. Afhankelijk van hoe het is gedaan, kunnen de details u echt betoveren. Je kunt het ook overal plaatsen waar je maar wilt; ofwel op een ruim gebied zoals je rug of rond je armen of je voeten. Het is jouw keuze.

Als je er echt van overtuigd bent dat je een dergelijke tatoeage hebt, zijn er hier enkele ideeën die je kunnen inspireren. U kunt de volgende ontwerpen opnieuw maken of inspiratie opdoen.

1

berg- tattoo-8

Deze is meer op het silhouet van bergketens. Het beste hieraan is de moeite om punten voor de stijl en het "korrelige" effect te creëren.

Bron

berg- tattoo-11

Deze tonen een rugbergtatta met twee kanten: de ene toont ruwheid en details, terwijl de andere een eenvoudige omtrek is die soepel en gelijkmatig is. Het kan ook uw twee kanten betekenen.

berg- tattoo-14

Deze heeft dezelfde hoeveelheid moeite voor de stippen om een ​​vloeiende en strakke lijnen en rondingen voor het ontwerp te creëren. De bergen aan de andere kant zijn ook goed gedaan. Het zou een geweldig ontwerp voor vrouwen kunnen zijn.

berg- tattoo-39

Deze mouwentattoo toont zowel een bergketen als een boom. Beide kunnen symbool staan ​​voor kracht en uithoudingsvermogen. En het is gewoon een prachtige tatoeage met zijn details en de schaduwen.

berg- tattoo-31

Als je moe bent van een witte en zwarte tatoeage, kun je deze levendig gekleurde bergketentattoo ook hebben voor een kleurrijke maar moeizame reis. Of je kunt het gewoon krijgen vanwege zijn charme.

BackUp Camera_nikon F4 2nd Unit

Een minimalistische stijl bergketen met uitzicht op een silhouet van een bos. Dit is geweldig voor dames die eenvoudigere ontwerpen willen.

Bergen zijn gemakkelijk mooie ontwerpen die u in principe overal kunt plaatsen waar u maar wilt.

Bos and mountain tattoo-5

"Denk als een berg" betekent dat je de onderlinge verbondenheid van elk element in een ecosysteem kunt waarderen. Dit kan ook jouw manier zijn om iedereen in je leven te waarderen.

bergen and waves

Bergketen en tsunami-golftattoo; twee verschillende elementen maar zeker twee dingen met een vergelijkbare betekenis: kracht en kracht.

berg- tattoo-1

Dit prachtige, levendig gekleurde ontwerp is perfect als je een opvallende tatoeage wilt. Dit ontwerp toont een bergketen 's nachts met een sterrenbeeld. Natuurlijk kun je hier je eigen verhaal over maken.

Bron

berg- tattoo-2

Deze bergketen in oosterse stijl kan er in werkelijkheid uitzien als water; maar het kan een ijzige berg zijn. Behalve dat het visueel aantrekkelijk is, kan het ook een kant van je laten zien waar mensen zich niet zo bewust van zijn, zoals cool en kil zijn.

Bron

berg- tattoo-3

Hier is het tattoo-ontwerp op de vorige foto maar zonder de kleur. Werkt nog steeds perfect.

Bron

berg- tattoo-16

Deze kleine bergtattoo op je voet kan betekenen dat je bereid bent om op een rotsachtige reis te gaan om je doelen te bereiken.

berg- tattoo-4

Deze Chinese inktschilderstijl werkt perfect voor een soepele bergketen-tatoeage.

Bron

berg- tattoo-5

Dit type tattoo is eigenlijk moeilijk om te doen wat met de moeite, niet alleen in de details, maar ook in het omringende ontwerp.

Bron

berg- tattoo-6

Deze prachtige back tattoo toont twee geweldige elementen in de natuur. Bergen voor kracht en uithoudingsvermogen en walvis voor rust. En het is zo ongeveer een kunstwerk.

Bron

berg- tattoo-7

Een andere kleurrijke bergtatoegering. De tinten zijn een mix van donkere paletten en pastel kleuren die het een zacht en rustgevend effect geeft.

Bron

berg- tattoo-9

Deze tatoeage laat een ruigere touch zien aan het tattoo-ontwerp. Het vervaagt echter in zachtheid. Het kijkt ook uit over een stad. Het kan van u afhangen wat uw interpretatie kan zijn, maar het is een zeer goede memoires voor een plaats die u eerder hebt bezocht.

Bron

berg- tattoo-10

Nog een minimalistische tatoeage die je in je armen kunt stoppen. Het is eenvoudig zonder veel detail maar kan toch zo'n grote boodschap uitbeelden.

Bron

berg- tattoo-12

De details op deze prachtige tatoeage is buitengewoon goed. Er zijn de lijnen die de ruwheid en schaduwen laten zien om aan te geven hoe zwaar deze zijn. Maar de achtergrond is een zachte vervaging van verre landen en de zon schijnt.

berg- tattoo-13

Deze toont meer van de stroomversnellingen die we vaak in de bergen zien dan de bergen zelf. Het kan een symbool zijn voor het kunnen omgaan met je angsten of problemen of gewoon een herinnering aan een avontuur dat je had.

berg- tattoo-15

Het mooie van dit soort tatoeages (degenen die binnen vormen zoals cirkels en diamanten zijn) is dat het er schoon uitziet, maar het ziet er ook uit als een volledig beeld.

berg- tattoo-17

Een tattoo met een volledige mouw en een beetje uitlopend naar de achterkant, die het leven en het uitzicht in een berg laat zien. Het ziet er vredig uit, zelfs als het rotsachtig is en het bos veerkracht in elke ontbering betekent. Herten worden ook beschouwd als symbolen van wijsheid.

berg- tattoo-18

Het goede aan bergtattoos is dat je er in elke maat een kunt maken. Deze toont een kleine bergketen in de buurt van het sleutelbeen. Gewoon een bericht dat laat zien dat je sterk bent.

berg- tattoo-19

Deze toont een heldere bergtop. Hoewel het ruwheid vertoont, heeft het nog steeds schone randen en dat kan ook hetzelfde zijn als wie je bent.

berg- tattoo-20

Dit toont een stapel boeken. De ene is open en er komt een gebergte uit in volle glorie en kleur. In plaats van de gebruikelijke betekenis, lijkt dit meer op het kunnen bezoeken van verre landen door het lezen van boeken; zelfs land dat niet eens bestaat.

mountain-tattoo-21

U kunt kiezen uit zwart-wit tot levendige kleuren voor aardetinten die zich dichter bij de afbeelding bevinden die u in inkt probeert te reproduceren.

berg- tattoo-22

De natuur op zijn best, ook al zit hij gewoon in inkt. De kleuren zijn zo levendig terwijl de details een zeer bloeiend ecosysteem laten zien. Dit kan gewoon je dag opfleuren of misschien een briefje voor jezelf dat je ook levend en mooi bent.

berg- tattoo-23

Meestal worden bergtatoeages gecombineerd met bomen zoals in het echte leven. Maar dit kan ook een diepere boodschap laten zien, omdat bossen ook symbolen van kracht zijn.

berg- tattoo-24

Je kunt kiezen welk type berg je wilt. Iets ruws of iets vloeiend, steil of laag, of alles wat je voelt, zal dichterbij zijn wat je wilt dat de boodschap is.

berg- tattoo-25

Als je niet wilt dat iets dat te groot is, kun je gaan met deze polsbergtattoo. Het is niet groot, maar het is een schoon ontwerp.

berg- tattoo-26

De berg is misschien een luchtspiegeling maar die geeft het een mysterieus effect. Vooral als het voelt alsof het op de magische spiegel is waarmee Maleficent heeft gepraat.

berg- tattoo-27

Dit abstracte ontwerp van een unieke bergshow geeft het leven een boost.

berg- tattoo-28

Dit is verre van de realistische tatoeages die nu zo populair zijn, maar het heeft ook zijn charmes, zelfs in zijn cartoon-y-stijl.

berg- tattoo-29

Twee kleine ontwerpen die je kunt hebben. Twee kleine geheugensteuntjes om sterk te zijn omdat je dat bent.

berg- tattoo-32

Deze armberg tattoo-ontwerpen zijn elk uniek op zijn eigen manier. Zelfs als het hetzelfde onderwerp is, ziet het er bij elke foto er toch redelijk anders uit.

berg- tattoo-33

Bergen zijn naar verluidt symbolen van reizen. Hetzelfde als een kompas. En het woord reislust. Dus als u van reizen houdt, is dit het perfecte ontwerp voor u.

berg- tattoo-34

Deze vreedzame creatie toont een pad dat naar de bergen gaat. Dit zou je manier kunnen zijn om liefde voor avonturen uit te drukken.

berg- tattoo-35

Deze kleine bergketen-tatoeage is gemaakt van stippen. Het kan een tijdje duren om dit te voltooien, maar het eindresultaat is geweldig.

berg- tattoo-36

Deze kantbergtattoo lijkt misschien verraderlijk, maar het is absoluut schitterend.

berg- tattoo-37

Het zou goed zijn als je een foto kunt maken van een berg die je op je wilt laten afdrukken. Maar je eigen versie zou nog steeds de beste zijn.

berg- tattoo-38

Een kleine pols-tatoeage van een bergketen. Een ander goed ontwerp om depressies en zelfbeschadiging te bestrijden.

1

Leave a Reply

61 + = 65