114 Gezichtstatoeages die heilig zijn SH * T Verbazingwekkend!

3 0

114 Gezichtstatoeages die heilig zijn SH * T geweldig! Bekijk deze galerij met tatoeages, artiesten, ontwerpen en uitleg. Verbluffende gezichtstatoeages!

Mark Leaver is een fotograaf die mensen met tatoeages uit het gezicht probeerde te begrijpen en hun foto's nam die hun persoonlijkheid en schoonheid benadrukten. Hij ontdekte dat veel van zijn proefpersonen geen specifieke reden hadden om een ​​gezichtstatoeage te krijgen. Ze waren allemaal zwaar getatoeëerd voordat ze besloten om een ​​gezichtstatoeage te krijgen. Volgens hem, Gezichtstattoos vertegenwoordigen nu individualiteit, creativiteit, esthetiek, transformatie en spiritualiteit. Toch hebben de meeste mensen een slechte mening over dit type tatoeage en associëren ze het met negatieve aspecten, zoals zelfmoord, criminaliteit en depressie..

Contents

114 gezichtstatoeages die heilig zijn Sh * t Verbazingwekkend:

Opstand of niet, gezichtstatoeages vertegenwoordigen een grotere inzet dan andere tatoeages die op verschillende delen van het lichaam worden geplaatst. Ze kunnen niet worden verborgen, dus ongeacht hoe subtiel ze zijn, ze kunnen iedereen blootstellen aan ongewenste aandacht en reacties. In het Verenigd Koninkrijk en zelfs de VS wordt de aanwezigheid van mensen met gezichtstattoos bijvoorbeeld niet getolereerd in bepaalde restaurants en cafés. Dit type afwijzing maakt lichaamsverandering en gezichtskunst minder populair zonder een goede reden. Beroemdheden als Kat Von D promoten in het algemeen gezichtstatoeages en tatoeages, dus er is slechts een kwestie van tijd totdat ze sociaal aanvaardbaar zijn.

Elke geaarde persoon met een scherp verstand weet hoe hij zijn brood verdient en ze zijn niet afhankelijk van een baan van 9 tot 5, dus dit argument kan niet worden gebruikt tegen gezichtsinkten. Naast cosmetische tatoeages zijn er veel smaakvolle, betekenisvolle en artistieke gezichtstatoeages die de manier waarop je naar ze kijkt, kunnen veranderen. Inderdaad, er zijn een paar erg ongeïnspireerde tatoeages van mensen die er niet over nagedacht hebben, maar het zijn geen woordvoerders voor iedereen die zijn of haar uiterlijk verbetert met gezichtsinkt. Body mods zijn een manier van expressie en een alternatieve stijl van leven.

45. Leuk Kanji-symbool Gezichtstatoeages

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Schattig Kanji-symbool op een heel schattig ventje! Hoe kan dit geen succesvolle combinatie zijn? Ik heb geen idee wat dat personage betekent, maar ik weet zeker dat het om iets positiefs gaat. Zijn andere tatoeages zijn kleurrijk en hij ziet eruit als een zachtaardig persoon. De grootte van zijn gezichtstatoegering is evenredig met zijn gezicht. Het ziet er niet te groot of te klein uit. Het moet iets zijn waarin hij gelooft of iets dat hem vertegenwoordigt, omdat hij ervoor koos om het onder zijn oog te schrijven. Ongeacht zijn redenen, ik denk dat het echt past!

44. Zijkant symbool en hart

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Als je erover nadenkt, is er bijna geen andere plaats op ons lichaam die beter geschikt zou kunnen zijn voor hele kleine tatoeages dan voor onze gezichten. Theoretisch kunnen we alles, overal, inkjeten, maar het risico dat een bepaald patroon disproportioneel is, is hoog. Naast het mysterieuze symbool en het kleine hart heeft deze mooie dame een prik in haar wang, die haar gezichtstatoeages aanvult. Ze is zeker een fan van meerdere soorten lichaamsaanpassingen, een feit waardoor ze haar persoonlijkheid en smaak beter kan uitdrukken dan de meeste dingen.

Krijg een Gratis aangepaste gezichtstatoeage Ontwerp citaat:
Tijdelijke aanbieding (klik foto)
Klik here to get your free custom tattoo design quote.

43. Sierdeel aan de zijkant

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Side-face tatoeages zijn subtieler dan andere. In dit specifieke geval kon ze het eenvoudig met haar haar bedekken als ze niet wilde dat mensen het zagen. Net zoals we oorbellen dragen en we beschouwen ze als accessoires, koos dit meisje een siertattoo naast haar oor. Ik denk dat het haar vrouwelijkheid benadrukt en het is een mooie toevoeging aan haar uitgerekte kwab. Waarom zou het acceptabeler zijn om een ​​tatoeage achter je oor te krijgen dan er een naast te krijgen? Vooringenomen meningen van mensen zouden je op geen enkele manier mogen beïnvloeden. Vind je deze tatoeage leuk? Als je dat doet, zou niets je moeten beletten om een ​​vergelijkbare te krijgen.

1

42. Witte strepen op het gezicht van een denker

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Te oordelen naar de lengte van deze baard en zijn hoed is hij een moderne man. Ik betwijfel echter of de tatoeage op zijn gezicht modern is. In zekere zin kan het als een minimalistische tatoeage worden beschouwd, maar het kan ook iets diep spiritueels betekenen. Een deel van zijn tatoeage zit op zijn ooglid. Ik vind dat een beetje extreem vanwege pijn. Dat soort doet me denken aan oogtatoeages, die veel gevaarlijker en pijnlijker zijn dan drie strepen op een ooglid. De lengten van de strepen verschillen, dus dat kan ook zinvol zijn. Over het algemeen is het niet het type gezichtstattoos dat eruit springt.

41. 21 is een betoverend getal

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

De naam van deze kerel is Dawid Auguscik en hij is een model, doh! Het getal 21 getatoeëerd op zijn gezicht heeft meerdere betekenissen, namelijk de volwassenheid en de verantwoordelijkheid van een individu, het idee van chef, de harmonie van de schepping, de unie van de Triniteit enzovoort. Hoewel we niet echt weten waarom Dawid heeft besloten om het te laten inkrassen, ben ik het daar helemaal mee eens! Hij is een prachtige man die niet bang is om zichzelf te uiten door zijn fysieke schoonheid en tatoeages. Hij is duidelijk een adept van de alternatieve stijl.

40. Geloof tentoongesteld

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Als je dichtbij genoeg kijkt, zul je merken dat deze man een tatoeage op de zijkant van zijn hoofd en in zijn nek heeft. De tatoeage op zijn gezicht kan te maken hebben met de andere twee die niet helemaal zichtbaar zijn of niet. Wat belangrijk is, is dat hij de behoefte voelde om het woord in te kleuren geloof op zijn huid. Dit is niet noodzakelijkerwijs een bewijs dat hij een religieus persoon is, maar meer een spiritueel persoon. Soms is vertrouwen in jezelf alleen genoeg om je de dag en het leven te doorstaan. De tatoeage zelf is smaakvol en perfect formaat voor zijn gezicht.

39. Sneeuwvlok zijkant

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Blauw, perfect gevormd en schattig, deze sneeuwvlok-tatoeage is geweldig! Face tatoeages geplaatst aan de zijkant zijn eenvoudig te bedekken en ik denk dat ze ook helpen met contouren. De grootte is een beetje te groot voor mijn smaak, maar behalve dat waardeer ik het echt! Winter en het uiterlijk van een sneeuwvlok en onder mijn favorieten. Ben je een winterliefhebber of een zomerfan? Stel je voor dat je deze sneeuwvlok vervangt door iets dat doet denken aan de zomer. Wat zou dat zijn?

38. De schoonheid en haar zwaard

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Zwaardsymboliek verschilt van cultuur tot cultuur, maar het ziet er geweldig uit op elke persoon! Volgens de alchemie is het zwaard een symbool van zuivering en volgens het boeddhisme is het een symbool om de onwetendheid weg te snijden. Christenen beschouwen het als een symbool van waarheid, zuiverheid en gelijkmoedigheid. Zoals je kunt zien, zijn alle betekenissen positief en zeer spiritueel. Dit meisje is niet alleen mooi, maar ook inzichtelijk en met een geweldige smaak in tatoeages en andere lichaamsaanpassingen!

37. Ruiten op uw wang

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Een diamant omringd door cijfers en een woord geschreven boven de wenkbrauw zijn de gezichtstatoeages van deze kerel. Hij heeft zijn hoofdhuid getatoeëerd, evenals zijn nek, dus het was slechts een kwestie van tijd totdat hij verder ging met zijn gezicht. Dergelijke tatoeages zijn echt persoonlijk en in de veronderstelling waarom iemand die heeft gekregen, kan tevergeefs zijn. Hoewel gemakkelijk op te merken, vallen ze niet op. Het volume van zijn baard is veel meer merkbaar dan zijn tatoeages!

36. Sproeten en een gezichtslijn

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Dit meisje met blauwe ogen heeft een zwarte lijn getatoeëerd over haar gezicht en het ziet er helemaal niet slecht uit! Het is inderdaad een heel duidelijke gezichtstatoeage die op geen enkele manier rommelig lijkt. Dergelijke markeringen werden meestal gebruikt door krijgers. Hun betekenis hangt van stam tot stam en zijn bewezenheid. Weten wat een gezicht tatoeages bedoelen is niet altijd een must. Ik kan ze bewonderen zonder ze te proberen te begrijpen. Eenvoud is soms mooier dan complexiteit. Laten we de dingen nemen zoals ze zijn van tijd tot tijd!

35. Side mandala en wenkbrauw dots

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Geen beginneling als het gaat om gezichtstatoeages, dit meisje ziet er mooi uit, inclusief tatoeages! Haar wenkbrauwen zijn ook getatoeëerd en het verschil tussen cosmetische tatoeages en normale gezichtstatoeages is overduidelijk. Veel mensen differentiëren deze twee soorten tattoo-technieken niet, wat tot mislukte pogingen leidt. Ze is een fan van mandala-patronen zoals je kunt zien in haar nek en op haar borst. Ze denkt waarschijnlijk dat ze haar uiterlijk en geestelijk verbetert. Als dat zo is, heeft ze gelijk! Ik hou vooral van de stippen onder haar wenkbrauw, hoewel hun betekenis niet duidelijk is voor mij.

34. Kat Von D's gezichtssterren

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Kat Von D is een beroemdheid die haar beroemde tatoeages beroemd heeft gemaakt. Ze behoren tot haar kenmerkende tatoeages en dragen bij aan haar charme. Ik kan me haar niet voorstellen zonder al die schattige kleine sterren of zonder haar andere tatoeages. Haar gezicht ziet er niet alleen glamoureus uit dankzij haar make-up, maar ook dankzij de sterren. Ze zullen misschien niet schitteren, maar hun effect is vergelijkbaar met sprankelend. 16 of meer, de sterren zijn niet allemaal even groot.

33. Vrij sierkoord

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Deze tatoeage spreidt zich uit over de zijkant, nek en schouder van dit alternatieve meisje. Het is een stuk dat begint met een ornamentuur en eindigt met blauwe verflekken getatoeëerd in de aquareltechniek. Het sieraad bevat meerdere oneindigheidssymbolen, maar ze kunnen iets heel anders voor haar betekenen. Een smaakvol gezicht tattoo ontwerp, dit is een van de weinige gezicht tatoeages die worden voortgezet op nek en schouder.

32. Mandala's met witte inkt

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Verfoplossingen in witte inkt zijn moeilijker op te merken, dus worden ze aanbevolen voor mensen die niet graag willen opvallen. Deze mooie vrouw koos ervoor om half mandala's op haar voorhoofd en de tempel te laten tekenen, evenals drie horizontale lijnen op haar neus en andere symbolen op haar kin. Ze is een fan van lichaamsaanpassingen gezien haar piercings en uitgerekte lobben. Mandala's zijn behoorlijk populair als tatoeages en veel individuen hebben betrekking op hun idee van universum en microkosmos.

31. Mannelijk siergezicht

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Decoratieve tatoeageontwerpen zijn niet alleen voor vrouwen. Mannen hebben een breed scala aan patronen tot hun beschikking die niet veel betekenen, maar ze zien er cool uit. Hetzelfde ontwerp is ook geschikt voor vrouwen, maar de lijnen zijn meestal dunner wanneer ze op een vrouw worden getekend. De locatie van deze gezichtstattoo is ideaal omdat deze kan worden bedekt met haar en baard. Deze persoon kan besluiten zijn inkt te verbergen wanneer en indien nodig. Of Kantor is de naam van de tattoo-artiest die deze heeft geïnkt.

30. Itsy bitsy spider

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

De spin is een recente toevoeging aan het gezicht van deze gast. Hij heeft ook een eenvoudig getrokken sneeuwvlok en een andere tatoeage die bedekt is door zijn baard. Wat interessant is, is dat de spin uit de mond van een leeuw komt. Het lijkt erop dat het probeert te ontsnappen door vast te houden aan een draad die aan een van zijn tanden hangt. Een elementair, 2D-ontwerp, de spin is een symbool van mysterie, kracht en groei.

29. Klein symbool op een jukbeen

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Deze vrouw is absoluut gepassioneerd over alchemie. Ze koos voor een symbool dat betekend olie- en dat wordt alleen gebruikt door een alchemist. Haar tatoeage is klein, maar dit feit maakt het nog vrouwelijker en aantrekkelijker. Ze lijkt een nederige persoon die dankbaar is voor alle vormen van kunst en niet bang is om haar passies te uiten. Wil je zo'n bericht sturen naar iemand die naar je gezichtstatoeages kijkt?

28. De heilige drie-eenheid en het omgekeerde kruis

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Ligt het aan mij of lijkt deze vent op Rasputin? Ik denk dat het hele doel van deze foto was om hem tegelijkertijd angstaanjagend en mysterieus te maken. Zijn tatoeages zijn mooi gedefinieerd dankzij het contrast zwart-wit. De drie stippen onder zijn linkeroog vertegenwoordigen de heilige drie-eenheid en het is een tatoeage die meestal op gevangenen wordt aangetroffen. Het omgekeerde kruis wordt meestal niet gevonden bij gevangenen, maar eerder bij het normale kruis. In zijn geval zou het kunnen verwijzen naar zijn religieuze overtuigingen. De X boven zijn wenkbrauw kan ook iets diepzinnigs betekenen, maar het is geen algemeen bekend symbool.

27. Bekroond in '86

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Getatoeëerd en een model, deze persoon koos voor een tatoeage op zijn tempel. Zijn tatoeage bestaat uit het tekenen van een kroon en het getal 86. Hij had in 1986 kunnen worden gekroond voor een speciale prestatie of zelfs als koning bij zijn bal. Ongeacht zijn successen in het leven, heeft hij met succes gekozen voor een fantastisch uitziende gezichtstatoeage.

26. De paal en het touw

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Ik kan geen redelijke verklaring vinden voor iemand die een ring op zijn gezicht heeft getatoeëerd, maar ik moet toegeven dat het er toch geweldig uitziet. Naast de brandstapel, is er ook een touw in de vorm van het klaar om te worden gebruikt op iemand die ter dood is veroordeeld. Hij heeft meerdere tatoeages op zijn hoofdhuid en naast zijn oor. Hij ziet eruit als een somber personage uit een gothic-roman.

25. Opscheppen over ijdelheid

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

De laatste keer dat ik het controleerde, was ijdelheid geen kwaliteit, maar het kan er een worden in de vorm van een tatoeage. Het lettertype en de locatie van deze tatoeage maken uitstekende keuzes. Deze schoonheid is overal in haar lichaam getatoeëerd, zodat haar gezichtstatoeage mooi combineert met de andere. Zoals eerder vermeld tatoeëren maar weinig mensen hun gezicht als hun lichaam nog niet vol zit met tatoeages.

24. Half oor, half mandala

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Deze persoon ziet er vredig en gelukkig uit! Dat kan zo zijn omdat ze zichzelf toestaat te genieten van verschillende soorten lichaamsaanpassingen en ze positieve dingen omarmt. Ze heeft twee helften van prachtige mandala's die naast haar oren zijn getatoeëerd. De mandala's bevatten kleine harten en ze zijn rood ingekleurd. Mandala's zien er niet allemaal hetzelfde uit, dus ze kunnen gepersonaliseerd worden. Dit is een deel van de reden waarom ze op dit moment zo populair zijn.

23. Voorhoofd-mandala en een doolhof

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Geïnkt met een andere techniek dan die van de vorige tatoeages van het mandala-gezicht, neemt deze halve mandala een groot deel van het voorhoofd van deze vrouw in. Ze is een inktenthousiast die haar hoofd heeft geschoren en iets heeft getatoeëerd dat eruitziet als een doolhof. Nadat haar haar teruggroeit, blijft een deel van haar zijtattoo zichtbaar. Ik vermoed dat ze een groter plan voor haar hele lichaam heeft, omdat haar tatoeages niet willekeurig lijken te worden geplaatst.

22. Anker, schrijven en een roos

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Deze geweldige roodharige is een fan van rozen! Alsof ze niet genoeg rozen op haar armen en borst had, kreeg ze nog een tatoeage van een roos op haar voorhoofd. De roos volgt eigenlijk haar haarlijn, dus het valt niet zo op als het anker en het schrijven. Ik kan niet zeggen welk woord ze besloot te schrijven op haar gezicht, maar ik weet zeker dat het iets zinvols is. Het decoratieve lettertype ziet er bijzonder mooi uit en het past bij haar.

21. Aantrekkelijke en flatterende gezichtstekst

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Flirty en een model, deze brunette heeft meerdere gezichtstatoeages. Ze heeft een boven haar wenkbrauw en een onder haar andere oog. Daarnaast zijn er een klein hart en een kleine driehoek geïnkt onder een van haar ogen. Ze heeft ook haar kaaklijn niet gespaard. Daar koos ze voor nog een onleesbare teksttattoo. Over het algemeen denk ik dat ze op het punt staat te veel inkt op haar gezicht te krijgen.

20. Sanskriet tatoeage op een voorhoofd

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Sanskrit is hoe het hindoeïsme, boeddhisme en jaïnisme schriftelijk worden uitgedrukt. Deze man is absoluut een bewonderaar van de Indiase cultuur, omdat hij oorbellen met een thema draagt. Zijn tatoeage is helemaal niet gebruikelijk. Zijn keuze in maat en kleur is origineel. De betekenis van de tekst is onbekend, maar het is zeker verbonden met een Indiase ideologie. Zijn uiterlijk lijkt misschien te veel voor sommigen, maar ik vind het fascinerend.

19. Aziatische tattoo met volledige gezicht

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Deze Aziatische vrouw ziet er gelukkig uit met haar uitgerekte lobben en haar volledige gezichtstatoeages. Ze is een voorbeeld dat tatoeages er geweldig uitzien nadat we oud zijn geworden en dat ze ons niet kunnen stoppen om ons geweldig te voelen. Haar glimlach is oprecht en haar tatoeages lijken niet misplaatst. Zelfs als ze zich over haar gezicht verspreiden, lijken ze er deel van uit te maken. Niets onderscheidt zich in het bijzonder behalve haar glimlach.

18. Laat het sneeuwen met sterren

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Dit is een meisje dat echt van sterren houdt! Ze vindt de kleine, eenvoudige en de blauwe, swirly leuk. Ze verspreiden zich van haar tempel naar haar kaaklijn en ze gaan verder in haar nek. Deze locatie is strategisch omdat deze haar andere functies benadrukt. Ze voegde een paar andere elementen in, zoals een klein hartje en een bliksemschicht. Ik denk niet dat de sterren verbonden zijn met welke religie ook al zijn het vijfpuntige sterren.

17. Opkroppen voor inkt

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Kin-tatoeages worden steeds populairder! Of ze nu gekleurd zijn, zoals deze, ze zien er nogal ongewoon uit, maar zijn tegelijkertijd heel gaaf. Als een voortzetting van een nek-tatoeage lijkt deze kin-tatoeage gemaakt te zijn van kleine ijskristallen die op een ordentelijke manier zijn gerangschikt. De lijnen zijn heel precies. Ik vraag me af of iemand met een dubbele kin dit soort tatoeages zou kunnen dragen. Wat denk je?

16. Brede strepen en zwarte stippen

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Deze gast ziet eruit als een filmfiguur. Hij is mysterieus, gehuld in zwarte kleding en heeft een lange baard. Hij heeft twee grote stippen getatoeëerd op zijn slaap en een brede streep over zijn hoofd. Dit zijn enkele van de meest interessante gezichtstatoeages die ik heb gezien, omdat ze perfect geplaatst zijn, mooi zijn geïnkt en een beeld geven dat niet bij het gewone is. Tatoeages als deze kunnen de aandacht trekken van de persoon die zich achter hen bevindt. Misschien is dit niet wat hij wilde, maar ik ben zeker geïnteresseerd!

15. Gewassen geometrisch ontwerp

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Alleen een persoon die zich toelegt op tatoeages, kan een ontwerp als dit kiezen! Geometrische tatoeages zijn leuk, maar als je het vervaagde effect toevoegt, zien ze er misschien een beetje te veel uit, vooral voor gebieden zoals gezichten. Nauwkeurige ontwerpen zijn niet echt iets, dus het hangt echt af van de smaak van elk individu. Zijn blauwe haar komt overeen met de groene inkt op zijn gezicht, vind je niet?

14. Wenkbrauwen vervangen en gezichtstransformatie

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Iemands vorm en grootte van de wenkbrauwen verandert zijn of haar hele uiterlijk. Deze man verving zijn natuurlijke wenkbrauwen door tatoeages die alleen de beginlijn volgen, maar ze zien er compleet anders uit. Ze zien eruit als een primitieve taal. Een deel van zijn lip en kin is ook getatoeëerd. Die dikke lijn strekt zich uit in zijn nek en wordt onderdeel van een complexer ontwerp. Wat betreft de drietand op zijn voorhoofd, je moet weten dat het afkomstig is uit de Griekse mythologie en het werd geassocieerd met Poseidon. De drietand wordt ook de Indiase trisula genoemd.

13. Blonde vechter van Badass

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Zoals je waarschijnlijk al hebt opgemerkt, worden gezichtstatoeages meestal bij de wenkbrauwen, de slapen en de oren geplaatst. Het geval van deze badass blonde is geen uitzondering. Omdat ze zich voordoet als vechter voor een zaak, kunnen haar tatoeages daarmee verband houden. Die groene wortels lijken echter helemaal niet verbonden te zijn. Ik hou van hoe de puntjes heel precies en zwart zijn en de anderen een beetje verkleurd zijn. Tattooartiesten gebruiken vaak verschillende tinten zwart om verschillende effecten te verkrijgen.

12. Geïnkt haarlijn en wenkbrauwen

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Wanneer iemand tatoeage serieus neemt, eindigt hij of zij zoals deze kerel. Zijn handen zijn volledig bedekt met tatoeages en hij ging omhoog in zijn nek en gezicht met ontwerpen van zijn keuze. Zijn haarlijn is nu mooi gevormd met het hoofd van een slang en andere verfraaiingen. Zijn wenkbrauwen behouden hun typische vorm, maar ze zijn nu gemaakt van kubussen. Zijn blik is niet iets waar we elke dag op stuiten. Ik waardeer zijn uniciteit enorm.

11. De vlinder en de huilende maan

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Mannen houden ook van vlinders! Dat is net zo schattig als deze vlinder. Wat me intrigeert is de maan met twee tranen eronder. Ik denk niet dat we ze kunnen verwarren met regendruppels, omdat de maan niets met regen te maken heeft. Omdat de maan in de vorm van een C staat, betekent dit dat de maan afneemt. Dat zou eigenlijk een diepere betekenis kunnen hebben voor deze knappe jongen. Hoewel we niet weten welke, we kunnen genieten van zijn uiterlijk!

10. Rijke Maori-cultuur

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

De inheemse bevolking van Aotearoa, Nieuw-Zeeland verwijst naar een tatoeage als moko. Het ontwerp gekozen door deze gast heeft Maori-elementen, dus hij is waarschijnlijk erg dol op hun culturele erfgoed. Als gezichtstatoeages zijn Maori-ontwerpen behoorlijk populair. Ze worden meer bij mannen ontmoet dan bij vrouwen, wat logisch is omdat ze helemaal niet sierlijk zijn. Dit specifieke ontwerp lijkt op maat gemaakt voor het gezicht van deze man. Het begint zo breed te zijn als zijn lippen en dan verbreedt het zich verder. Het kan verband houden met de tatoeage onder zijn kin, maar helaas is dat niet zichtbaar.

9. Parallellen met de kaaklijn

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Deze geweldige meid koos een gezichtstatoeage die niet lijkt te kloppen. De lijn die parallel loopt met haar kaaklijn lijkt niet verbonden te zijn met de tekst die boven haar wenkbrauw is geïnkt. Tatoeages zijn echter kunst en kunst kent geen grenzen. Ze houdt echt van dingen op haar lichaam geschreven te hebben en ze is een fan van grote letters. Je kunt dat gemakkelijk zien als je haar andere tatoeages bekijkt. Is er iets dat je zo leuk vindt??

8. Rond de oorinkt

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Het plusteken wordt vaak gebruikt als een tatoeage door HIV-positieve mensen. Dat is echter geen regel. Deze persoon heeft misschien geen enkele ziekte, maar hij kan gewoon een andere betekenis vinden in de pluspunten dat hij besloot achter zijn oor te kruipen. De eigenlijke gezichtstatoeage maakt deel uit van een mandala, dus misschien probeerde hij een goede sfeer te geven naast een minder goede. De arcering is mooi gedaan met verschillende soorten zwart en grijs.

7. Discrete gezichtsornamenten

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Deze vrouw heeft een bepaald iets dat delicaatheid, originaliteit, persoonlijkheid en vrouwelijkheid uitdrukt. Haar gezichtstatoeages zijn discreet, heel klein en helemaal niet rommelig. Ze heeft kleine sterretjes en puntjes op haar slaap, voorhoofd en kin. Ik geloof dat ze ook een deel van een bloem op haar voorhoofd heeft, maar dat is niet al te zichtbaar dankzij haar pony. Deze tatoeages verbeteren zeker haar uiterlijk en maken haar op een bepaalde manier interessanter.

6. Mannelijk helemaal

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Sommige tatoeages zijn moeilijk uit te leggen als je de betekenis erachter niet kent. Wat belangrijk is aan de gezichtstattoos van deze man is dat ze zijn mannelijkheid accentueren. Zijn baard en de blik in zijn ogen dragen ook bij aan zijn mannelijke imago, maar dat geldt ook voor zijn tatoeages. De plus-symbolen kunnen niets met HIV te maken hebben, omdat het er zoveel zijn. Ze kunnen deel uitmaken van een groter geheel dat onmogelijk te zien is zonder voorafgaande kennis.

5. Tribaal en biomechanisch in één

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Pro-body modificaties zijn, betekent niet dat we een plan hebben voor ons hele lichaam. Deze gast ziet er echter naar uit dat hij alles weet. Zijn gezicht tatoeages komen overeen met de kleur en de stijl van zijn andere tatoeages. Hij zit ook in implantaten, zoals je op zijn rechterarm kunt zien. Zijn stijl kan een combinatie van tribale tatoeages en biomechanische tatoeages zijn. Het kan niet echt worden gecategoriseerd; het is meer een persoonlijke stijl denk ik. Het tatoeëren van iemands hoofdhuid is een uitdaging voor elke tattoo-artiest. Mensen zijn gek.

4. Lijnen als doornen

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Deze chaotische lijnen lijken me op doornen. Ze sturen een bericht van pijn en verspreiden zich over de wang en nek van deze persoon. In zijn nek kreeg hij het woord doet pijn geïnkt, zodat ik misschien gelijk heb over de regels die de kwelling uitdrukken. Zijn oor is ook bijna volledig geïnkt. Dat is helemaal niet gebruikelijk! Mensen worden wel getatoeëerd in hun oren, maar niet zo. Het is een zeer intrigerend patroon dat duidelijk veel werk kostte om gedaan te worden. Voor andere waanzinnig coole tatoeages voor mannen, kijk op deze link.

3. Aziatische natuurlijkheid met stippen

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Ik kan met zekerheid zeggen dat deze Aziatische schoonheid een positief persoon is. Stippen staan ​​voor positiviteit en dat geldt ook voor de driehoek die ze op haar wangen heeft geïnkt. Ze zit vol met harmonieuze ontwerpen die niet alleen goed zijn voor haar uiterlijk, maar ook voor de manier waarop ze zich voelt. Er wordt gezegd dat een persoon die zichzelf of zichzelf omringt positiviteit zal ontvangen. Deze theorie is gebaseerd op de wet van aantrekking.

2. Gelukkige meisjes met gezichtsinkt

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Iedereen die getatoeëerde mensen de schuld geeft, moet deze gelukkige meiden zien! Er is niets negatiefs over hen of over hun gezichtstatoeages. Ze hebben verschillende gezichtstatoeages. maar ze zijn allemaal smaakvol en zorgen ervoor dat ze er geweldig uitzien. Mandala's, harten en krijgerlijnen zijn allemaal mooi geïnkt en strategisch gepositioneerd.

1. Het nieuwe gezicht van een nieuwe man

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Deze man is populair op internet. Hij wilde er compleet anders uitzien en hij deed alles wat hij kon in die richting. Zijn gezicht is nu veranderd vergeleken met hoe het er vroeger uitzag en hij is erg tevreden met het resultaat. Hoewel deze transformatie radicaal is en sommige mensen misschien zelfs afschrikken, denk ik dat zijn moed bewonderenswaardig is. Hij koos professionele tattoo-artiesten die echt hun best deden.

1

Leave a Reply

23 − 20 =