50 beste paar tatoeages OOIT

3 0

Laten we eerlijk zijn, paar tatoeages zijn schattig! Liefhebbers over de hele wereld kiezen ervoor om hun lichaam in te kleuren als een symbool van hun eenheid. Sommigen kiezen voor bijpassende tatoeages, terwijl anderen genoegen nemen met een paar tatoeages die geen duidelijk verband hebben. Het is aan u of u nu kiest voor een eenvoudig, grafisch ontwerp dat vol van betekenis is, of een uitgebreider patroon.

Tatoeages krijgen in plaats van trouwringen lijkt misschien een klassieke optie. De verscheidenheid aan ontwerpen waaruit u kunt kiezen, is echter zo breed dat u een zinvolle eigenschap kunt vinden voor het soort liefde dat u deelt. Hoewel ze populair zijn, zijn de koningin- en koningskronen niet de enige ontwerpen die trouwringen kunnen vervangen.

De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt in het geval van een paar tatoeages en ik denk dat je inspiratie kunt vinden in de volgende voorbeelden. Deze tortelduifjes kregen creatieve en getransponeerde stukjes van hun gevoelens in verbazingwekkende ontwerpen met diepe betekenis!

Contents

De beste paar tatoeages:

50 Best Couple Tattoos EVER

Ik moet toegeven dat het een beetje gek is om avocado's te tatoeëren als paar tatoeages! Deze twee tortelduifjes hebben absoluut leuke persoonlijkheden! Als je goed kijkt, is de vrouw degene die de helft van de avocado met de kern erin heeft. Dit zou kunnen zijn omdat zij degene is die zwanger kan worden en zich kan voortplanten. Wat de echte reden ook is, ze hebben het met deze grappige keuze gedaan!

49. Liefde is eeuwig

50 Best Couple Tattoos EVER

De Kelly Family, Craig David en Pink zijn slechts enkele van de zangers die hun nummers "Key to my heart" noemden. Ze praten over hoe het hart van een persoon open moet staan ​​om liefde te ontvangen. Deze paar tatoeages zijn gebaseerd op hetzelfde principe. Ik hou van de manier waarop ze een woord in hun ontwerpen hebben ingevoegd! Ze probeerden eeuwigheid toe te voegen, niet alleen door permanent iets in hun huid te laten inkten, maar ook door de krachtige betekenis ervan te implementeren.

Een hilarische YouTube-video die we zojuist hebben gedeeld! Het gaat allemaal om paren die elkaar tatoeages geven:

48. Liefde is veiligheid, welvaart en onderdak

50 Best Couple Tattoos EVER

De symbolen gekozen door deze twee mensen staan ​​voor veiligheid, welvaart en onderdak. Dit is eigenlijk het hertenbaissymbool, dat helemaal teruggaat naar de indianenstammen. Merk je hoe ze het hare gepersonaliseerd heeft door het in roze te krijgen? Dat is hoe ik een klassiek symbool ook zou personaliseren! Wist je dat dit schattige hert wordt gezien als een krachtig dier? Ik ook niet!

Krijg een Gratis gepersonaliseerde tattoo voor stellen Ontwerp citaat:
Tijdelijke aanbieding (klik foto)
Klik here to get your free custom tattoo design quote.

47. Liefde is gelach

50 Best Couple Tattoos EVER

1

Deze paar tatoeages vertonen een serieus gevoel voor humor! Dubbel probleem is zeker beter dan enkelvoudige problemen, dus waarom zouden ze niet samenwerken en het plezier ook verdubbelen? Ik denk niet dat de pijlen in een bepaalde richting wijzen, maar ze zijn zeker bedoeld om een ​​bericht te sturen: Liefde is leuk! Het gevoel van medeplichtigheid is zeer motiverend voor ieder van ons! Zoals je ziet, hebben ze niet hetzelfde deel van hun lichaam ingekleurd.

46. ​​Liefde is leven en verder

50 Best Couple Tattoos EVER

Er wordt gezegd dat liefde voor altijd duurt, maar een tatoeage gaat 6 maanden langer mee! Een beetje duistere humor doet nooit iemand pijn, vooral niet deze twee geliefden. Ze kozen twee skeletten, feit wat betekent dat ze geloven in het voortbestaan ​​van hun tedere liefde. Naast vlees en botten, zijn er twee verbonden zielen. De vlinderdas en de bloem zijn ook leuke toevoegingen! Girly-skelet ontmoet modieuze heer tijdens het leven en daarna! Te schattig om te hanteren!

45. Liefde deelt voedsel

50 Best Couple Tattoos EVER

Bij een paar tatoeages draait alles om het delen van ideeën, dingen zijn meer dan serieus! Sommige mensen zijn niet te genereus als het gaat om het delen van hun eten. Deze gast heeft duidelijk een stuk pizza gedeeld met zijn betere helft! Welk ander bewijs van liefde is er nodig? Ik denk dat dit idee de moderne vorm van liefde samenvat die niet door Shakespeare is beschreven, maar op zijn eigen manier. Heb nog geen honger!

44. Liefde vult holtes

50 Best Couple Tattoos EVER

Het vinden van een zielsverwant voelt als het vinden van een ontbrekend stuk van de puzzel vanuit je hart. Deze paar tatoeages drukken precies dat uit. Het stuk dat in je hart ontbreekt, is van de ander. Samen vormen ze de perfecte combinatie. De betekenis van deze ontwerpen is een beetje subtiel, maar de kracht die ze hebben als ze samen zijn, is eeuwigdurend.

43. Liefde is een sprookje

50 Best Couple Tattoos EVER

The Beauty and the Beast is een klassiek Frans sprookje. Geschreven door Jeanne-Marie Leprince de Beaumont, zo'n 300 jaar geleden, is het nog steeds van groot belang als het gaat om ware liefde. Deze tatoeages hebben mogelijk geen verband met het eigenlijke sprookje, maar houden wel vast aan het idee van ware liefde. Onder de complexe tattooontwerpen zien deze portretten er niet alleen cool uit, maar ze betekenen ook veel meer. Hopeloze romantici die er zijn, moeten zich nu geïnspireerd voelen!

42. Liefde is allerlei passies

50 Best Couple Tattoos EVER

Passie is een van de belangrijkste dingen in een relatie. Of het nu gaat om passie tussen partners of passie voor hetzelfde, laten we zeggen, film, het mag niet missen! Deze tatoeages betekenen iets apart, maar ook samen. Superman is geen symbool van liefde, maar het is een verhaal dat deze twee individuen bij elkaar bracht! Ik zou zeggen dat deze twee geliefden het op veilig hebben gespeeld!

41. Liefde is eindeloos

50 Best Couple Tattoos EVER

Kun je zien hoe dit paar het teken van oneindigheid heeft gepersonaliseerd? Haar tatoeage ziet er vrouwelijk uit dankzij de bloeminserties, terwijl zijn tatoeage zijn mannelijkheid benadrukt dankzij de tribale lemmetachtige details. De extra toevoegingen zijn bedoeld om het verschil tussen hen te benadrukken. Ze zijn echter verenigd door de liefde die ze delen die oneindig is. Het concept oneindigheid kan de relatie tussen twee mensen definiëren.

40. Liefde is een spel

50 Best Couple Tattoos EVER

We spelen allemaal het spel van verleiding wanneer we iemand ontmoeten waarin we geïnteresseerd zijn. Deze twee personen vonden het ontbrekende stuk uit hun Tetris-spel in elkaar. Vergelijkbaar met de puzzel tatoeages, deze paar tatoeages uiten hetzelfde idee. Er moet een perfecte pasvorm zijn voor ieder van ons! Zij zijn het levende bewijs!

39. Liefde maakt de juiste beweging

50 Best Couple Tattoos EVER

Hoewel de koningin niet de belangrijkste pion is in een schaakspel, is zij degene die vrij over het schaakbord kan dwalen. Haar doel is om de koning te bereiken en niets in de weg te laten staan. De keuze van dit koppel voor tatoeages is vol van betekenis en ziet er ook geweldig uit! De zijkant van de onderarm is een geweldige plek om getatoeëerd te worden! Bekijk deze indrukwekkende onderarm tatoeages voor mannen http://www.tattoo-models.net/101-impressive-forearm-tattoos-for-men/!

38. Liefde is voltooiing

50 Best Couple Tattoos EVER

Een hart met een pijl er doorheen doet me denken aan Cupido. Dit paar had er echter een ander idee van. De pijl die het hart doorboort wordt half op haar lichaam geplaatst en half op de zijne. Zo is het doorboorde hart. Hun ontwerp is alleen logisch als ze elkaar omhelzen, met de nadruk op het idee van voltooiing. Eenvoudig en effectief zou ik kunnen zeggen!

37. Liefde is medeplichtigheid

50 Best Couple Tattoos EVER

Niet het meest positieve karakter, de Harlequin slaagde erin deze twee geliefden bij elkaar te brengen. Partners in crime of niet, ze vonden een manier om niet alleen liefde en toewijding uit te drukken, maar ook medeplichtigheid. Hun betrokkenheid is duidelijk hoog omdat ze hebben gekozen voor dergelijke complexe en grote paar tatoeages. Geweldige schaduwwerking ook!

36. Liefde is leven geven

50 Best Couple Tattoos EVER

Het idee achter deze twee schattige kleine robots is dat liefde leven geven is. Robots horen geen gevoelens te hebben, althans niet zoals we ze nu zien. Zelfs zo, mijnheer robot verrast miss robot met een rode roos; het symbool van passie en liefde. Ondanks de eenvoud van dit ontwerp, wist de tatoeëerder die het maakte veel emotie te uiten!

35. Liefde is soms dwaas

50 Best Couple Tattoos EVER

Cartoons, muizen en veel kleur! Deze paar tatoeages zien er allesbehalve serieus uit! Ik zou zeker voor een leuk ontwerp gaan zoals dit paar deed, in plaats van het veilig te spelen en iets klassieks te kiezen. Hun innerlijke kinderen zijn meer aanwezig in hun leven dan in anderen '. Ik daag je uit om niet te glimlachen!

34. Liefde is de moeite waard om voor te vechten

50 Best Couple Tattoos EVER

Deze beenbanden hebben verschillende betekenissen. Dankzij de tv-serie Teen Wolf zijn ze ook erg populair. Meestal getatoeëerd als herinnering, kunnen ze een breed scala aan gevoelens uitdrukken. Deze tatoeages worden ook wel warrior bands genoemd en zien er mysterieus en op de een of andere manier bekend uit. Het visuele effect is ook indrukwekkend!

33. Liefde is een geweldig verhaal

50 Best Couple Tattoos EVER

Lady and the Tramp! Herinner je je de eerste keer dat je deze twee schatjes zag eten uit dezelfde spaghetti-kom en per ongeluk zoende? Walt Disney bracht deze musical uit in 1955 en maakte zo'n emotionele indruk dat mensen nog steeds een paar tatoeages krijgen met de personages die ermee zijn gemaakt! Dit wordt beschouwd als een van de beste liefdesverhalen aller tijden! Dat is een geïnspireerde tattoo-keuze!

32. Liefde is onafhankelijk van de dood

50 Best Couple Tattoos EVER

Een recentere filmproductie, De nachtmerrie voor Kerstmis  is een ander succesvol liefdesverhaal. Jack en Sally zijn de hoofdpersonen uit de productie van Tim Burton. Hun liefde gaat verder dan de dood, en dat is precies waar dit paar op hoopt! Hun keuze is ook romantisch en zeer inspirerend!

31. Liefde is een explosie van kleur

50 Best Couple Tattoos EVER

De aquareltechniek gebruikt door de tattoo-artiest die deze twee liefjes heeft geïnkt, is populair geworden. Het eindresultaat is nogal rommelig, maar het ziet er zo goed uit dat steeds meer mensen erom vragen. Harten en regenbogen zijn waarschijnlijk genoeg om geluk te uiten en een heel cool visueel effect!

30. Liefde is een abnormale hartslag

50 Best Couple Tattoos EVER

Onze hartslagen worden prachtig weergegeven door een elektrocardiogram. Zolang de lijn oscilleert, leven we. Sommige mensen beschouwen liefde als de trigger van hun hartslag. Intense gevoelens kunnen alleen een constante hartslag aannemen en het in hartkloppingen veranderen. Deze paar tatoeages zijn een weergave van onze fysieke reactie op liefde. Leuk en inzichtelijk idee!

29. Liefde is schoonheid en afschuw

50 Best Couple Tattoos EVER

Soms zijn diepe emoties de enige die ons van monsters in liefhebbende wezens kunnen transformeren. Deze groene, bloederige handen die er meer dan griezelig uitzien, vormen een hart als ze naast elkaar staan. Anders zijn ze alleen maar ledematen aan het ontbinden zonder hoop op beter. Misschien is liefde precies dat en deze paar tatoeages drukken het het beste uit! Of misschien zijn deze twee lieverds horrorfans!

28. Liefde is puur geluk 50 Best Couple Tattoos EVER

Dit paar mogelijke geeks heeft ervoor gekozen om een ​​chemische formule op hun lichaam te schrijven. Simpel gezegd, het vertegenwoordigt een substantie die verantwoordelijk is voor geluk. Hun mening is misschien nogal technisch, maar ze ontkennen in elk geval niet de gevoelens die hen bij elkaar brachten. Hun gebondenheid is net zo sterk als de chemische grenzen van hun tatoeages! Hoe mooi is dat?

27. Liefde is goddelijk

50 Best Couple Tattoos EVER

Ook bekend als de Godin en de God, deze twee symbolen worden voornamelijk gebruikt in Wicca. Dit laatste is een neo-heidense religie die de natuur en haar elementen vereert. De adepten geloven in twee goden die tegelijkertijd goed en slecht zijn. Ik denk dat zij zijn godin is en hij is haar god. Het is interessant hoe verschillende mensen zoveel manieren vinden om hetzelfde gevoel uit te drukken!

26. Liefde is verzegelde inhoud

50 Best Couple Tattoos EVER

Door het uiterlijk van deze paar tatoeages is er een verborgen betekenis die niet beschikbaar is voor de gemiddelde kijker. Verzegelde enveloppen kunnen verwijzen naar de manier waarop ze elkaar ontmoetten. Misschien wisselden ze brieven uit voordat ze elkaar persoonlijk ontmoetten en zo begon hun liefdesverhaal. Zoals u kunt zien, hebben ze ook de waterverftechniek voor de zegelmerken gekozen.

25. Liefde is duaal

50 Best Couple Tattoos EVER

De zon en de maan, de heldere hemel en de sterren, de dag en de nacht; hoe poëtisch! Koppels voelen vaak dat ze elkaar compleet maken en dat ze elkaar beter maken door anders te zijn. In de ander kan men het beste en het slechte brengen. Het belangrijke aspect in deze vergelijking is het handhaven van een balans in dualiteit. Deze tatoeages zijn eenvoudig en grafisch, maar ze hebben een goed punt.

24. Liefde is pittig

50 Best Couple Tattoos EVER

Nog een koppel met een geweldig gevoel voor humor! De ene is de mosterd en de andere is de ketchup! Je moet het ermee eens zijn dat het combineren van deze twee op een hamburger resulteert in een overheerlijke boterham! De voedselhemel is hier en het heeft ketchup en mosterd daarin! Ze deden niet hun best om ingewikkelde ontwerpen te kiezen. Hun idee ligt echter voor de hand en ik waardeer het ten eerste!

23. Liefde is fruitig

50 Best Couple Tattoos EVER

Twee stukjes rijpe banaan! OK! Als deze tatoeages voor hen werken, werken ze ook voor mij! Het is moeilijk te begrijpen wat dit stel in gedachten had toen ze getatoeëerde bananen op hun lichaam tatoeëerden. Maar wie weet? Hebben ze elkaar ontmoet toen ze bananen kochten of dat is hun favoriete fruit? Ongeacht het antwoord, hun liefde is fruitig en schattig!

22. Liefde is speels

50 Best Couple Tattoos EVER

Leuke, gelukkige, kleine mensen die elkaar bereiken! Is dat niet zoet? Deze kleine mensen hebben hun handen omhoog alsof ze ergens enthousiast over zijn. Het gaat absoluut over liefde, omdat er rode harten op getekend zijn! Noch vrouwelijk noch mannelijk, dit ontwerp is een geweldige keuze voor een paar tatoeages.

21. Liefde is 2 in 1

50 Best Couple Tattoos EVER

Deze tortelduifjes gebruikten een symbool in plaats van de letter A. Het symbool dat zij kozen betekent samen zijn we een. Als je een fan bent van Harry Potter, heb je daar misschien al van gehoord. Ik zou zeggen dat ze er veel over nagedacht hebben en erin geslaagd zijn om een ​​heel cool idee te bedenken. Behalve dat ze één zijn, zijn ze ook voor altijd één. Voor altijd!

20. Liefde is ieders kopje thee

50 Best Couple Tattoos EVER

Je kunt alleen thee maken met een theezakje, net zoals je niet alleen thee kunt maken met heet water. De twee onmisbare ingrediënten voor het maken van thee zijn natuurlijk een theezakje en heet water! Als je twijfels hebt, is dat echt een theezakje, omdat het mooi is getagd in hoofdletters. Ik zou zeggen dat ze een ongelooflijk creatief stel zijn! Brits misschien?

19. Liefde is reden om te glimlachen

50 Best Couple Tattoos EVER

Omdat we in het tijdperk van emoticons leven, lijkt het logisch om ze te gebruiken om emoties te uiten. Een paar smileygezichten met ogen in de vorm van een hart zijn genoeg om samen te vatten wat deze twee liefjes voor elkaar voelen. Dit idee is eenvoudig, maar het ontbreekt niet aan de wow-factor die in een relatie hard nodig is.

18. Liefde is opwekkend

50 Best Couple Tattoos EVER

Vogels worden al eeuwen als boodschappers gebruikt. Deze paar tatoeages zijn identiek en vertegenwoordigen twee vogels met twee sleutels. Dit is misschien de manier waarop ze hun weg terug vinden naar elkaar. Het plaatsen van de tekeningen was zeker geen gemakkelijke keuze. Vliegen is geen optie!

17. Liefde is een bijpassende stijl

50 Best Couple Tattoos EVER

Te oordelen naar het kapsel van de mannelijke tatoeage, zijn deze mensen punkfans. De rode mohawk past mooi bij de rode rozen uit haar haar. Ze hebben een datum toegevoegd die is geschreven in Romeinse cijfers, wat een tijd aangeeft die je moet onthouden. Naast het kiezen van ontwerpen die beide representeren, wilden ze er waarschijnlijk ook een snufje van maken.

16. Liefde brengt samen tijd door

50 Best Couple Tattoos EVER

Paren brengen samen tijd door met verschillende dingen te doen. Sommigen kozen ervoor om videogames te spelen en hun passie in te vullen! Ik kan niet echt zeggen wie de speler is en wie speler twee is, maar dat is niet belangrijk. Wat belangrijk is, is hun gedeelde passie en waardevolle tijd die ze samen met een gemeenschappelijk doel hebben doorgebracht. Is het je opgevallen hoe de draad in schrijven verandert? Dat is een leuke toets!

15. Liefde is subtiele paar tatoeages

50 Best Couple Tattoos EVER

Nog niet zo lang geleden graveren mensen de datum als ze zijn getrouwd op hun trouwringen. Tatoeages zijn een veel meer permanente manier om hetzelfde in de huid te graveren! Ze besloten om met Romeinse cijfers te gaan voor deze. De zijkant van hun ringvinger was een uitstekende keuze voor de locatie, vind je niet?

14. Liefde is elektrisch

50 Best Couple Tattoos EVER

Deze paar tatoeages zien eruit als gloeilampen. Ze kunnen echter vol zitten met andere symbolen die niet kunnen worden geïdentificeerd door iemand die ze niet kent. Ik denk dat het ontwerp het idee van duurzaamheid vastlegt. Ze kunnen echter net zo goed energetische vampiers zijn, die elkaars energie voeden!

13. Liefde is soms wijs

50 Best Couple Tattoos EVER

Het eerste dat in me opkomt bij het zien van deze tandtattoos zijn verstandskiezen, toch? Dit stel had samen een bepaald niveau van wijsheid kunnen bereiken en ze wilden dat niet laten glijden. Dit is zeker een origineel idee! Het tatoeëren van iemands bijtsporen kan ook leuk zijn!

12. Liefde is een heerlijke traktatie

50 Best Couple Tattoos EVER

Vuur en marshmallows! Wat een heerlijke combinatie! Je kunt niet de een zonder de ander hebben, dus deze twee hebben elkaar nodig om zo'n lekkere traktatie te bereiden! Hij brengt een stuk marshmallow op een stok en ze steekt zijn vuur aan. Letterlijk! Goed gedaan om de ingrediënten ook te laten opeten!

11. Liefde is old school

50 Best Couple Tattoos EVER

Lijkt erop dat Anna en Luke besloten hebben om tatoeages op de oude school te krijgen. Ze kozen voor de combinatie van de gebruikelijke namen en bloemen. Daar heb ik niets tegen! De tats zien er gaaf uit en de lettertypen die worden gebruikt voor het inkten van hun namen zijn anders. Ze voegen een klein beetje van hun persoonlijkheid toe aan deze kleine kunstwerken. Goed gedaan, Anna en Luke!

10. Liefde is twee als een paar tatoeages

50 Best Couple Tattoos EVER

Op basis van hetzelfde symbool dat eerder is genoemd, koos dit paar ervoor om hun liefde voor elkaar op een permanente manier te tonen. Ter herinnering, dit symbool betekent samen zijn we een. Ik denk dat er veel Harry Potter-fans zijn! Ze waren ook genereus met maatvoering! Ik hou van hoe precies de lijnen zijn. Moet een getalenteerde tattoo-artiest zijn geweest!

9. Liefde is genadig

50 Best Couple Tattoos EVER

De manier waarop papieren vliegtuigen door de lucht vliegen is genadig. Zelfs als ze van papier zijn gemaakt, dat fragiel is, kunnen ze door lucht en land reizen zonder te breken. Crashen is niet onvermijdelijk, maar wat maakt het uit, als je maar weer in staat bent om weer op te staan ​​en weer genadig te zijn?

8. Liefde is multiculturaliteit

50 Best Couple Tattoos EVER

Ongeacht onze ras, cultuur, geslacht of leeftijd, liefde is voor iedereen hetzelfde. Dit stel kan op de een of andere manier verbonden zijn met de Indianen. Of misschien zijn ze bewonderaars van hun cultuur. We zullen nooit de echte reden achterhalen, maar dit zou ons er niet van moeten weerhouden een moment te nemen om het kunstwerk te bewonderen!

7. Liefde is labelen

50 Best Couple Tattoos EVER

Wanneer we iemand nieuw ontmoeten, willen we allemaal weten wat voor soort relatie we delen. We zouden het kunnen hebben over vriendschappen, geliefden of zielsverwanten. Het labelen van onze interacties kan gemakkelijk veranderen in het inkten van onze huid met een streepjescode en een verklaring. Het is ware liefde tussen deze twee!

6. Liefde is gemaakt van kussen

50 Best Couple Tattoos EVER

Als het tatoeëren van bijtwonden niet zo'n goed idee is, dan is het tatoeëren van de vorm van de lippen van je geliefde zeker! Het lijkt erop dat dit paar elkaar met lippenstift kuste en daarna permanent maakte! Dit is een zeer persoonlijke en unieke tatoeage. Lippen zijn als vingerafdrukken. Er zijn geen 100% gelijk!

5. Liefde is smaakvol

50 Best Couple Tattoos EVER

Het begrip smaakvol betekent niet voor iedereen dezelfde aspecten. Dit beroemde koppel van de Addams Family, Morticia en Gomez, is vrij ongebruikelijk. Ondanks hun donkere smaak delen ze een eerlijke liefde die de tand des tijds heeft doorstaan. Deze paar tatoeages zijn het bewijs dat zwart een gelukkige kleur is onder geliefden.

4. Liefde wordt beheerst door sterren

50 Best Couple Tattoos EVER

Samen met het kosmische stel Venus en Mars worden de zon en de maan vaak als tegengesteld en afhankelijk van elkaar gezien. De een steekt de dag aan, de andere brengt licht in de nacht. Ik wed dat de prachtige patronen binnen de contouren ook een mooie betekenis hebben!

3. Liefde ziet de tatoeages van het grotere plaatje

50 Best Couple Tattoos EVER

Is dit een eenvoudig landschap of is het veel meer? Deze prachtige dames kozen voor paar tatoeages die zich over hun armen verspreidden. De grootte van hun tatoeages is indrukwekkend, net als de kleuren waarmee ze zijn ingekleurd. Ik weet niets over u, maar ik zie veel rust en geluk in deze tekening!

2. Liefde gaat over timing

50 Best Couple Tattoos EVER

Een hartvormige klok en een boodschap zijn de perfecte elementen van elke paar tatoeage. Ze willen dat hun liefde tot het einde der tijden duurt, maar toen het begon, was het ook belangrijk. Liefde gaat ook over een perfecte timing. Ik kan geen betere manier bedenken om dat uit te drukken dan een klok, een hart en aquarellen!

1. Liefde is een plons van vreugde

50 Best Couple Tattoos EVER

Kersenbloesems symboliseren vruchtbaarheid, geluk en viering. Ze zijn kenmerkend voor Japan en bestaan ​​al meer dan 1000 jaar. De Japanners verwijzen naar elke bloem met de naam van de kersenbloesems. Het zijn delicate bloemen die niet langer dan 3 dagen leven. Hopelijk zal de liefde die dit paar deelt voor altijd blijven bestaan!

1

Leave a Reply

+ 24 = 26