Aan de slag met Red Light Therapy bij u thuis: kiezen van het juiste apparaat, behandelingstijden en meer

2 0

Stel u voor dat u elke mogelijke huidzorg kunt verbeteren, van acne tot rimpels & # x2014; samen met haaruitval, verwondingen en infecties & # x2014; met zero downtime, bijwerkingen of veiligheidsproblemen.

Geloof het of niet, dat kan met Red Light-therapie!

In deel 1 van dit interview met lichtexpert Joe Hollins-Gibson, hebben we het gehad over wat therapie met rood licht inhoudt, en over de belangrijkste huid-, haar- en gezondheidsaandoeningen die het kan behandelen. 

Joe is de oprichter van Red Light Man, een retailer die gespecialiseerd is in krachtige lichtbronnen van de volgende generatie. Als je Deel 1 gemist hebt, kijk dan hier.

Dus nu we weten WAAROM om rood licht te gebruiken, laat's praten over HOE. 

Aan de bovenkant van de markt is het $ 2.000 + Deesse Pro LED-masker, gebruikt door tientallen beroemdheden en hun schoonheidsspecialisten (Shani Darden en Georgia Louise verkopen het bijvoorbeeld voor thuisgebruik en verwerken het in hun gezichtsbehandelingen).

Er zijn ook full-body LED-licht bedden in verschillende spa's. Joanna Vargas was een van de eerste schoonheidsspecialisten die erin investeerde, waar je voor $ 300 per sessie van 75 minuten op kunt liggen. Ook niet goedkoop!

Dan zijn er de handzame lichtgadgets van merken zoals Baby Quasar, LightStim, Silk'n, Skin Inc. en NuFace, die betaalbaarder maar tijdrovender zijn om te gebruiken.

Al deze opties zijn goed ... maar als je het mij vraagt, kun je nog BETER. 

Ik stel voor op zoek naar een rood licht dat wetenschappelijk bewezen golflengten van licht levert; bij een hoge vermogensdichtheid (zodat behandelingen slechts enkele minuten duren); die je thuis zo vaak kunt gebruiken als je wilt.

Dat's waarom ik'ik vertel je over Red Light Man. (Niet gesponsord, ik geloof oprecht in deze apparaten en Joe's expertise!) 

In deel 2, hieronder, jij'Ik zal het ontdekken:

Rood licht versus infraroodlicht

U verkoopt zowel apparaten met rood als met infraroodlicht. Wat's het verschil?

Het meest voor de hand liggende verschil is dat rood licht (600 tot 700 nm) zichtbaar en helder is, terwijl infrarood- of nabij-infraroodlicht (700 tot 900 nm) niet zichtbaar is en alleen kan worden waargenomen als een zwakke warmte op de huid.

In termen van de therapeutische eigenschappen wordt rood licht zeer goed door de huid opgenomen, waardoor het nuttig is voor elke behandeling daar, evenals de behandeling van het haar.

Infraroodlicht is indringender. Het heeft meer potentie om het weefsel onder de huid te behandelen & # x2014; gewrichten, botten, spieren, enz. Hoewel het nog steeds in aanzienlijke mate in de huid wordt opgenomen en daar voordelen biedt.

Is de een beter dan de ander?

Het'is niet dat de een beter is dan de andere, misschien wel meer geschikt voor bepaalde omstandigheden en lichaamsdelen.

In theorie kun je een van beide gebruiken voor vrijwel elke huidaandoening. 

Rood licht lijkt favoriet te zijn voor zaken als zonnebrand, acne, haaruitval, wondgenezing, schimmelinfecties, algemene antiveroudering enzovoort. Studies die de twee soorten licht vergelijken lijken echter vergelijkbare resultaten te geven.

Zou het nuttig zijn om zowel rode als infrarode lampen te gebruiken voor maximale resultaten??

Het's zeker nuttig om beide beschikbaar te hebben. 

Het'Het is belangrijk om te weten dat nabij-infrarood licht veel beter doordringt dan rood licht, misschien ongeveer drie keer beter voor het diepere weefsel.

als jij'ben alleen geïnteresseerd in de huid, dan komt het wel goed met een rood licht.

Als u echter geïnteresseerd bent in andere voordelen voor diepere weefsels zoals spieren, gewrichten en botten, dan kunt u overwegen om een ​​infraroodlicht te krijgen, of beide.

Rood licht versus andere kleuren

U zei dat rood licht kan helpen bij acne. Maar ik'Ik heb alleen blauwlichtapparaten gezien die voor dat doel werden verkocht (zoals de Foreo Espada). Waarom?

Sterk blauw licht heeft een steriliserend effect op bacteriën, waaronder acne.

Het heeft echter een prijs, omdat blauw licht ook onze eigen cellen beschadigt. Studies tonen aan dat het op korte termijn effectief is tegen acne, maar het verhoogt ook onze snelheid van veroudering en beschadigt ons gezichtsvermogen, naast andere negatieve effecten.

Dus zou je voorstellen om blauw licht te vermijden?

Ik zie blauw licht als een gezondheidsrisico. Het'is niet zo schadelijk als het wordt gebruikt in combinatie met rood licht of als onderdeel van zonlicht, maar ik zou een geïsoleerde bron met alleen blauw licht niet aanbevelen voor elke thuisbehandeling.

Rood licht is bewezen effectief tegen acne en heeft geen negatieve bijwerkingen, waardoor het een betere keuze is.

Hoe zit het met andere kleuren van licht, zoals groen en barnsteen? Apparaten zoals de Deesse zijn voorzien van al deze verschillende tinten.

Groen en barnsteen zijn niet zo goed bestudeerd als rood en blauw, en don't werken op dezelfde mechanismen, hoewel er veel gegevens zijn. Ze hebben een breed scala aan effecten op verschillende delen van het lichaam door de manier waarop ze reageren met pigmenten in onze cellen. Ze missen echter de energieopwekkende en genezende effecten van therapie met rood licht.

Melanine in onze huid heeft bijvoorbeeld een breed absorptiespectrum (500 tot 1100 nm) en absorbeert groen, geel, oranje, rood en bijna-infrarood licht. Dus groen en barnsteen kunnen nuttig zijn in zaken als hyperpigmentatie & # x2014; maar rood kan ook, en rood penetreert beter.

Al deze kleuren worden gebruikt in andere therapieën zoals colorpunctuur en kleurentherapie, maar ze doen dat niet't hebben dezelfde directe voordelen voor de huid als rood en infrarood licht.

Het andere golflengtegebied dat directe systeemvoordelen oplevert, is ultraviolet B (UVB), dat vitamine D-productie helpt en immuunreacties in de huid vermindert voor zaken als psoriasis. UV-licht kan echter leiden tot beschadiging van de huid.

Wat'is uw mening over lichtbehandelingen zoals IPL (intens gepulseerd licht)? Kunnen mensen thuis vergelijkbare resultaten behalen met therapie met rood licht??

Ik don't denk dat IPL een vergelijkbaar type behandeling is als therapie met rood licht # x2014; ze gebruiken allebei licht, maar zijn heel verschillend in mechanismen. Maar IPL is een effectieve behandeling voor zaken als huidpigmentatie en ontharing. Rood licht gewonnen't ongewenst haar verwijderen.

Voor de meeste andere problemen is IPL een behoorlijk brute methode om te bereiken welke therapie met rood of infrarood licht op een meer natuurlijke manier zal worden bereikt.

Als u een IPL-behandelingscursus volgt, is dit het geval'Het is goed om rood of nabij-infrarood licht te gebruiken voor en / of na de behandelingen om de bijwerkingen te verminderen en de genezing te versnellen.

Hoe een Red Light Therapy Device te kiezen

Is er een optimaal golflengtebereik van rood licht dat mensen in een apparaat moeten zoeken?

Het algemene lichtspectrum dat wordt gebruikt bij roodlichttherapie ligt tussen 600 en 900 nm, soms hoger. U kunt profiteren van elke golflengte tussen die waarden.

Op basis van de studies naar de effectiviteit van de golflengte (T. Karu et al.) Absorberen en gebruiken onze cellen 4 "pieken" van licht beter dan de andere: 620 nm, 670 nm, 760 nm en 830 nm, +/- 15 nm. Dat zijn de golflengten die je zou moeten proberen te krijgen.

Waarden tussen die piekwaarden, zoals 645 nm of 720 nm, kunnen minder dan 50 procent als effectief zijn, hoewel ze nog steeds bruikbaar zijn. 

Dichtbij maar niet perfecte golflengten zoals 660 nm, 810 nm en andere zijn nuttig gebleken.

Hoe belangrijk is de intensiteit van het licht?

Het bereik dat in onderzoeken effectief lijkt, ligt tussen 20 en 200 mW / cm², waarbij 100 tot 200 mW / cm² meer is voor infraroodlichtbehandeling op dieper weefsel, en 20 tot 100 mW / cm² voor rood licht op de huid.

Zijn de meeste lichte apparaten op de markt die deze waarden leveren??

De meeste andere lichttherapieproducten op de markt gebruiken alleen de goedkoopste en meest gemakkelijk verkrijgbare golflengten, zoals 660 nm of 850 nm. Of erger nog, ze gebruiken minder effectieve golflengten zoals 650 nm of 880 nm.

Veel apparaten die ik heb gezien, zijn ook extreem zwak, met maximale vermogensdichtheden rond het merkteken van 10 mW / cm² of slechter & # x2014; wat betekent dat ze misschien nooit effectief zijn, of dat je ze moet gebruiken voor zeer lange sessietijden, zelfs als ze worden ingedrukt rechtstreeks op de huid.

Wat maakt uw Red Light Man-apparaten beter?

Wij'gebruik de exact gevonden golflengten die het meest effectief zijn in het stimuleren van onze cellen: 620 nm, 670 nm, 760 nm en 830 nm.

Onze apparaten voeren allemaal uit tot ten minste 200 mW / cm², dus u kunt gewoon de afstand aanpassen om uw behandeltijden te variëren & # x2014; verder weg voor lagere lichtintensiteit en langere sessies (voor een groter oppervlak).

Red Light Man-apparaten

Welke van uw apparaten zou u aanbevelen voor iemand die net begonnen is met lichttherapie?

Ik denk dat de combinatie lichten die we aanbieden, inclusief zowel rode als bijna-infrarode LED's, de beste keuze zijn om van start te gaan. 

Je kunt ze vrijwel overal gebruiken, of het nu diep in het lichaam is of alleen diep in de huid. 

De rood-infrarood combi-mini is ons meest populaire product.

We verkopen ook de Combo Light, die intenser is.

Zou de Combo Light net zo krachtig zijn als het afzonderlijk gebruiken van rode en infrarode lampen?

Onze hoofdlamp met Combo heeft vrijwel dezelfde kracht als onze belangrijkste rode of infrarode eenheden, ja. U kunt de dichtheidsmetingen hier bekijken:

U kunt dus zien dat de Combo zwakker is in termen van absolute energie-output, maar de strakkere stralingshoek maakt het mogelijk dat de lichtintensiteit een verdere afstand kan dragen. De 200 mW / cm² is over het algemeen de bovengrens van de vermogensdichtheid die u hebt'Ik zie in studies, dus alle modellen zijn gemakkelijk krachtig genoeg om aan elk onderzoeksprotocol te voldoen. 

De Combo is natuurlijk een mix van half rood en half infrarood, maar omdat het allemaal werkt op hetzelfde mitochondriale mechanisme, telt het allemaal als hetzelfde (naast de verschillen in penetratie). 

Ik denk dat de hogere dichtheden nuttig zijn voor die diepere penetratie die je nodig hebt om effecten te zien in gewrichten, spieren, enz.

Als je het kunt veroorloven om te investeren in afzonderlijke rode en infrarode apparaten, zou dat nog beter zijn?

Ik denk dat de Combo de beste keuze is als iemand slechts één lamp kan veroorloven, maar de afzonderlijke apparaten zijn over het algemeen beter.

Als u bijvoorbeeld de Combo-lamp voor gewrichten gebruikt, is het rode lampje dat het afgeeft bijna verspild, net door de huid geabsorbeerd, terwijl het infrarood het gewrichtsweefsel bereikt. Hoewel de Combo nog steeds werkt, is het beter en efficiënter om daarvoor een pure infrarood te gebruiken.

Ik don'Ik denk dat de Combo essentieel is als je de twee afzonderlijke rode en infrarode apparaten kunt betalen. 

Wat zijn de beste opties als u specifiek het huidoppervlak wilt behandelen?

Zoek voor huidveroudering en pigmentatie naar golflengtes in de buurt van 610 tot 630 nm of 670 nm.

De Red Mini 670 is ons populairste licht voor huidbehandelingen. 

Voor pigmentatie zou ik iets gebruiken als de Red Light Device Mini, die 610 nm, 630 nm en 670 nm uitzendt.

Voor acne zou ik een krachtig product gebruiken, zoals het Red Light Device.

Hoe zit het met iemand die maximale resultaten wil behalen & # x2014; waar moeten ze in investeren?

Volledige lichaamsbehandeling is absoluut de beste keuze als u de maximale resultaten wilt. Ons volledige lichaamslicht is zo krachtig dat het tot op twee meter afstand kan worden gebruikt.

Red Light-therapie voor haarverlies

U zei dat therapie met rood licht kan helpen bij haaruitval. Wat vindt u van de laserdoppen of helmen die op de markt zijn voor dit doel??

Een laserdop of helm lijkt in eerste instantie als een leuk product & # x2014; handig en gemakkelijk te gebruiken voor dat ene doel. 

Maar deze bedrijven hebben duidelijk meer geïnvesteerd in hun verkoop en marketing dan in wat dan ook. Het lijkt alleen maar gepast om mensen met geld te laten verbranden. ik'ik heb ze voor meer dan $ 2000 & # x2014 gezien, de verhoging is krankzinnig. Laserdiodes zijn niet zo duur. 

Een van de toonaangevende bedrijven' de krachtigste laserdoppen gebruiken een totaal van 1 watt aan energie. Ik denk dat het zwak moet zijn om op batterijen te werken, maar geez & # x2026; meer dan $ 3.000 voor 1 watt energie? Het'is zo zwak en die energie is verspreid over een tamelijk groot kapoppervlak. Ze don'Ik noem natuurlijk de vermogensdichtheid. 

Tenzij je'helemaal kaal, jij'Ik zal nooit een goede dosis licht op de hoofdhuid krijgen binnen een redelijke tijdspanne met dat, omdat haar het meeste licht blokkeert of weerkaatst. 

De meeste haaruitval caps gebruiken alleen 650 nm diodes, wat misschien de ergste golflengte is in het rode bereik, volgens de T. Karu et al. studies naar de absorptie van golflengten. Die golflengte lijkt in de haaruitvalwereld te zijn blijven hangen door een paar voorstudies, maar daar'Het is geen reden om te geloven dat het een of andere magische golflengte van haar is.

Wat zou u in plaats daarvan aanbevelen voor de behandeling van haaruitval?

Ik vind het idee van de dop op het hoofd leuk om haar te verliezen, maar ik denk dat het een reductionistische benadering is om haaruitval te behandelen, en je zou licht op andere gebieden moeten gebruiken, zoals de schildklier, bijvoorbeeld, en de hoofdhuid. 

Je zou ook redelijk hoge vermogensdichtheden moeten gebruiken, 50 tot 100 mW / cm² of meer, die ik schat op ongeveer 15 keer krachtiger dan de duurste laserdoppen. 

De cap-gedachte op die meer geschikte reeksen kan echter een probleem zijn vanwege elektromagnetische velden (EMV's) (elektromagnetische velden), dus het zou idealiter moeten worden geaard / geaard. 

Het lijkt erop dat er een markt is voor deze doppen, maar ik geef de voorkeur aan een meer multifunctioneel, algemeen lichtapparaat.

Zou dat jouw Rode licht, Infraroodlicht of beide zijn??

Ik denk dat zowel rood als bijna-infrarood licht goed zijn voor de haargroei.

Het probleem als je nog steeds redelijk dik of donker haar hebt, is dat het grootste deel van het licht wordt gereflecteerd en de hoofdhuid niet raakt. In die situatie, waar slechts een lage dosis licht doorkomt, is een infraroodlicht waarschijnlijk beter, omdat er meer bij de follikel komt.

Rood is prima als je kaal bent of sterk grijs of blond haar hebt.

Dus zij'zijn beide even effectief in mijn mening, het is maar net hoe je ze gebruikt. Een combinatielicht zou ook goed werken.

Hoe een Red Light Therapy-apparaat thuis te gebruiken

Hoe dichtbij moet het licht van je huid zijn voor het beste resultaat?

Het hangt af van welk licht je hebt. U moet hem zo plaatsen dat het licht dat op de huid valt tussen 20 mW / cm² en 200 mW / cm² ligt. U ziet geen huidstudies die goede resultaten laten zien over ongeveer 100 mW / cm².

Met apparaten zoals ons Red Light Device betekent dit dat je hem op minstens 10 cm afstand moet houden en op maximaal ongeveer 40 cm afstand. 

Bij sommige andere producten die ik online heb gezien, zijn ze zo zwak dat je ze de hele tijd op de huid moet drukken om zelfs maar een kleine dosis te krijgen.

Hoe lang zou elke behandeling moeten zijn?

Nauwere en langere behandelingen zijn beter in bepaalde omstandigheden zoals infecties, maar voor de rest is een meer gematigde dosis beter. Vijf tot vijftien minuten is alles wat meestal nodig is.

De zwakkere apparaten die er zijn, hebben mogelijk 20 tot 30 minuten of langer nodig. Als je kunt't informatie vinden op een apparaat's vermogensdichtheid, in mW / cm², en hoe dat met de afstand verandert, zou ik sceptisch zijn of het überhaupt nuttig is.

Zou je dichter bij het licht moeten zijn om acne te behandelen??

Acne is één uitzondering op het "lagere intensiteit en langere" protocol voor de huid. 

Een iets hogere intensiteit van rood licht lijkt meer geschikt voor ernstige gevallen van acne, gedurende maximaal 10 minuten per dag.

Dit zou vanaf een afstand van ongeveer 10 cm of minder zijn, met een van de krachtigere eenheden zoals het Red Light Device.

Dit komt omdat acnebehandeling niet alleen gepaard gaat met het verlichten van de huidontsteking, maar ook met het steriliseren van de acne-bacteriën. Rood licht heeft een fotodynamisch bacteriedodend effect op bepaalde bacteriën, waaronder acne-bacteriën, vanwege een lichtgevoelig pigment dat ze hebben. Het fotodynamische effect is dosisafhankelijk, wat betekent dat meer beter is.

Voor algemene huidveroudering of pigmentatie, wat zou u voorstellen??

De meeste onderzoeken lijken erop te wijzen dat een relatief bescheiden blootstelling aan lichtintensiteit, maar voor een langere tijd, optimaal is voor de huid. Ik zou een lichtintensiteit van 50 tot 100 mW / cm² gebruiken. De resultaten zijn meestal slechter als je korte intensieve sessies volgt. 

Bij onze lampen betekent dit in feite dat ze worden gebruikt van ongeveer 10 tot 30 cm van de huid, gedurende vijf tot vijftien minuten, vier keer per week.

Hetzelfde protocol is van toepassing op zowel hyperpigmentatie als hypopigmentatie.

Heeft u tijdens de behandeling een veiligheidsbril nodig??

Ik don't denk dat brillen een must zijn, althans niet voor op LED gebaseerde lichttherapie.

Bij sterke rode lichten wordt uw kleurenvisie nadien enkele minuten vervormd. # X2014; alles zal blauw / groen lijken, terwijl uw ogen opnieuw gevoelig worden voor rood licht & # x2014; maar dat'zitten.

Met het niet-zichtbare nabij-infrarode licht zijn geen brilbrillen nodig, omdat dit niet het geval is't stimuleer de ogen & # x2014; je ziet amper iets.

Het lijkt erop dat rood en bijna-infraroodlicht goed kunnen zijn voor de ogen, helpen bij algemeen zicht en bij aandoeningen zoals leeftijdsgebonden maculaire degeneratie, cataracten, glaucoom, enz..

Is het mogelijk om jezelf te verbranden? Zijn er überhaupt veiligheidsrisico's??

Een goede therapie met rood licht is ongeveer net zo veilig als een behandeling die u kunt vinden. 

Het won't kan zelfs in zeer hoge doses en daar schade toebrengen'Het is geen echte manier om jezelf ermee te verwonden. Je kunt een milde huidhyperthermie creëren met de hogere vermogensdichtheden zoals 250 mW / cm² rood licht, maar dan'is geen ernstige zorg.

Sommige lampen van het warmtelamptype die mensen proberen te gebruiken voor lichttherapie, die we niet aanbevelen, kunnen je zeker verbranden.

Hoe lang gaat een apparaat mee? Zal het onze elektriciteitsrekening omhoog laten gaan?

LED-gebaseerde lichttherapieproducten duren meestal meer dan 50.000 uur. Tientallen jaren van gebruik, eigenlijk.

Het is de goedkoopste lichtbron, vanwege de meest energie-efficiënte verlichtingstechnologie. 

Omdat je het lichttherapieapparaat slechts enkele minuten per dag zult gebruiken, is het gewonnen't heeft een merkbaar effect op uw elektriciteitsrekening. Het enige dat u hoeft te bekijken, is het watt-verbruik van een apparaat en de sessietijden.

Conclusie 

Het'Het is geen wonder dat ik dat niet was'Ik zag zoveel van therapie met rood licht totdat ik investeerde in mijn Red Light Man-apparaten!

Voordien had ik Baby Quasar, Quasar MD, LightStim for Wrinkles, Silk geprobeerd'n Titan en de inmiddels gestaakte Tanda, die ik in de loop van de jaren allemaal naar me toe stuurde. 

Nu ik'Ik besefte dat de meeste daarvan niet-optimale golflengten hebben, bij een zwakkere output. Het duurt dus veel langer om resultaten te krijgen & # x2014; vooral wanneer u bedenkt hoe klein de behandelingskoppen zijn! Ook, wie heeft de tijd om elke 30 minuten elke nacht een toverstok over elk kwadrant van haar gezicht te bewegen?! 

Hoewel ik de Deesse nog niet heb geprobeerd, voel ik hetzelfde, nu Joe me heeft geleerd hoe ik de specificaties moet vergelijken. Ik denk dat het maskeraspect handig is, maar voor wat ze zijn'opnieuw opladen, het'Het is naar mijn mening niet de moeite waard.

Ik bedoel, elk rood licht is nog steeds nuttig, maar als jij'ga je kostbare tijd en geld investeren, je kunt net zo goed het meeste geld verdienen voor je geld! 

Nogmaals, de twee Red Light Man-apparaten die ik heb aangeschaft, zijn het Red Light Device en het infraroodlichtapparaat. Tot nu toe, ik'ik heb ze voor skin doeleinden gebruikt, maar ik moet een aantal van de andere applicaties proberen die Joe noemde! Ik vind dat het Red Light Device geweldig is voor het opruimen van puistjes en het versnellen van genezing. Beide maken mijn huid steviger en verbeteren de tonus en de bloedstroom. 

ik'ik ben enthousiast om te horen over je resultaten!

Hoe krijg ik 10 procent korting!

Als u 10 procent korting wilt krijgen bij Red Light Man, voert u eenvoudigweg de kortingscode BEAUTYEDITOR in bij het afrekenen.

Heeft u nog vragen over therapie met rood licht??
!

1

Leave a Reply

98 − = 97