De 7 nieuwe make-uptrends die u moet weten over deze herfst

3 0

Het'Het is bijna tijd om onze flip-flops, shorts en sundresses op te bergen. Oh zomer 2016, je was veel te kort! 

Maar laat's kijken aan de positieve kant. met val's aanstaande aankomst komt met een aantal frisse nieuwe looks om te proberen & # x2014; dus als jij'ik vraag me opnieuw af hoe je je make-uptas voor het seizoen kunt bijwerken, I'Ik heb je gedekt. 

Zoals je weet, beginnen deze trends meestal op de landingsbaan, maar ik'heb ze ook gezien op een paar van mijn favoriete beroemde gezichten, die ze al op de rode loper dragen. ik'Ik heb beide in deze handleiding opgenomen (omdat we allemaal weten dat beroemdheden net iets meer te relateren zijn dan onberispelijke 15-jarige modellen!). 

Hier's de lowdown op alle nieuwe make-up ziet er het waard om te weten, van gotische lippen tot glitterschaduwen: 

1. Dark Vampy Lips 

De grootste, belangrijkste make-uptrend voor herfst is donkere lippen. ZEER donkere lippen. Natuurlijk, wij'Ik heb eerder oxbloods en bessen gezien, maar dit jaar zijn de kleuren veel zwarter en bijna paarsachtig in plaats van roodachtig. De afwerking is romig, niet glanzend of mat.

De eerste celeb die in me opkomt als ik aan deze trend denk, is Lily Collins. Ze'ik doe al heel lang het Goth-lipstick-ding:

Let op hoe zij is't draagt ​​veel blos, wat belangrijk is als je mond zo dramatisch is. Donkere wenkbrauwen brengen de lippen in evenwicht, en zo's nodig voor de ogen zijn lange wimpers. Liner optioneel.

Lucy Hale draagt ​​deze look ook heel goed:

Dit is dezelfde formule als Lily: precieze lippen, grote donkere wenkbrauwen, nauwelijks blozen en lange wimpers. Ik hou ervan hoe haar gestreken haar polijst.

Dan daar's Rihanna:

Haar lippenstiftvorm is zo perfect dat ik er de hele dag naar staar! Ze complimenteert de diepe druivekleur met een warme bruine schaduw en een zwarte vloeibare voering. Dit zou prachtig zijn voor de avond.

Een paar van de beste donkere lippenstiften om te proberen:

2. Glitter oogschaduw

De op een na grootste trend & # x2014; en verreweg de meest verrassende! '# Is glitter. Ja, voor volwassenen. De start- en landingsbaanversie is overduidelijk: ontwerpers bedekten alles over de deksels, wangen en zelfs wenkbrauwen. Maar voor het echte leven kan dit worden vertaald in een super mooie nachtelijke oogschaduwlook'is zoveel interessanter dan matte smokies.

Nou, eerst ik'Ik zal je laten zien hoe Elle Fanning het draagt:

Oké, de meesten van ons hebben waarschijnlijk gewonnen'ik wil zo ver gaan & # x2014; ze blijft heel trouw aan de interpretatie van de catwalk en plaatst de glitter op een rommelige manier helemaal rond haar ogen. Dit is een van mijn favoriete creatieve make-up looks van 2016!

Kendall Jenner heeft een veel ingetogen versie:

Het zien'Het is gewoon een lichte sprankeling van gouden glitters aan de binnenhoeken van de ogen. Zo mooi met lange wimpers, perzikkleurige lipgloss en bijpassende oogschaduw. Ik hou van dit!

als jij'voel je een beetje meer avontuurlijk, probeer wat Rose Byrne aan het doen is:

Ze ging voor een iriserende lila glitter en paste het op een meer geconcentreerde manier toe rondom de binnenhoeken van haar ogen. Het'is onverwacht, maar nog steeds uiterst draagbaar, met zachte perziklippen en wangen. 

Een paar van de beste glitterschaduwen om te proberen:

3. Smudgy Black Liner

als jij'ga deze herfst eyeliner dragen, maak er een zwarte van. Ontwerpers toonden het zowel grafisch als smudgy, dus er was geen sprake't een specifieke applicatietechniek. Persoonlijk vind ik dat vlekken veel gemakkelijker en draagbaarder is. Pak gewoon je vegen borstel (zoals Make Up For Ever's) en jij'Het is goed om te gaan.

Hier's hoe Margot Robbie deze trend draagt:

Zoals je kunt zien, concentreerde ze de zwarte voering onder haar ogen op bijna een omgekeerd rokerig oogeffect. Wimpers zijn natuurlijk, en lippen en wangen zijn zacht en roze, dus de focus blijft op haar blik.

Priyanka Chopra heeft een zeer glamoureuze versie gemaakt:

Laat'negeer de wimpers (zij're een beetje veel!) en in plaats daarvan focus op haar zwarte voering, helemaal rond in haar waterlijnen. Het'sijpelde uit om een ​​rokerig effect te creëren. # x2014; dit ziet er altijd indrukwekkend uit, maar is eigenlijk een supereenvoudige techniek.

Als je de dingen wat nauwkeuriger vindt, hier's Hailee Steinfeld: 

Haar voering loopt langs de bovenste wimperlijnen en slechts een derde van de weg naar binnen op de onderste oogleden. Nogmaals, het'Het is allemaal mooi gemengd, maar niet zo roetig of 'rock' 'n' roll "als de anderen. Ik hou ervan hoe dit eruit ziet met mooie roze lippen en wangen.

Een paar van de beste zwarte lijntjes om te proberen:

4. Brights

Van oudsher is een lichte make-up iets zomers geweest. Maar nu, het's meer dan goed om te dragen het allemaal vallen. Het heeft niet't maakt niet uit waar je je kleurenpracht plaatst & # x2014; ogen of lippen & # x2014; noch welke schaduw je kiest. Van blues tot sinaasappels tot magenta's, alles kan!

Hier's uw optie met het laagste risico, op Holland Roden:

Ze'draagt ​​een levendige oranjerode lipstick met nauwelijks andere make-up & # x2014; net wimpers, zachte wenkbrauwen en een nude-blos. Krijgen van de heldere kleurentrend kon niet'Het is eenvoudiger.

Of je zou voering kunnen doen. Een van de beste voorbeelden die ik've OOIT gezien is dit blauw op Jessica Biel:

Is dit niet geweldig ?! Het'Het gaat allemaal om de elektrische schok van kleur, die eigenlijk wordt omlijst door een zwarte voering dichter bij haar wimpers. (Dat'Het is een goede kleine truc om het heldere blauw te "aarden".) Al het andere is zacht en fris. 

Een ander idee is Emma Stone's voering kijk:

Het'Het is gewoon een flirterige "V" van blauwgroene voering aan de buitenste hoeken van haar ogen. Met deze kun je wegkomen met een iets intensere lipkleur.

Een paar van de beste kleuren om te proberen:

5. Twiggy Lashes

Deze herfst'De zweepuitstraling heeft alles te maken met supergedefinieerde, grensige dikke wimpers. Als iemand die de meeste valse wimpers verafschuwt, ik'zou zo blij zijn om dit te zien opstijgen! In vergelijking met afgelopen seizoenen is een belangrijk verschil dat de onderste wimpers net zo belangrijk zijn als de bovenste wimpers & # x2014; denk Twiggy ogen.

Hier's Paula Patton laat ons zien hoe het is's gedaan:

ik'ik ben niet dol op de witte voering langs haar lagere randen, maar de rest, ik hou ervan. Elk zweephaar heeft een coating in het product om haar ogen te laten knallen.

Keri Russell deed ook stevige wimpers met prachtige resultaten:

Er zijn meerdere lagen op zowel de bovenste als de onderste wimpers om een ​​dikke popachtige rand te produceren. Wie heeft valse wimpers nodig, he?

Maar als je liever een zachtere look hebt, probeer dan wat Phoebe Tonkin aan het doen is:

Ze'ik heb deze grote Bambi-wimpers aan de gang & # x2014; zo mooi! De onderste wimpers zijn goed gedefinieerd maar niet klonterig en passen perfect bij haar roze lippen en wangen.

Een paar van de beste nieuwe mascara's om te proberen: 

6. Glowy Skin

Na een paar seizoenen van extreme contouren en extreme knipperingen, we'keer terug naar de huid die meer op de huid lijkt. (Godzijdank!) Je teintdoelstellingen voor deze herfst moeten een enigszins bedauwde textuur zijn met zachte, rode wangen en subtiele, niet-glanzende highlights.

Niemand doet het beter dan Lupita Nyong'O:

De manier waarop het licht weerkaatst van haar huid & # x2014; vooral haar wang & # x2014; is meer dan prachtig. Let op het ontbreken van een detecteerbare contour. Het'Het is echt alleen maar de blush en de licht iriserende luminizer.

Ik ben ook dol op deze look op Karlie Kloss:

Dit is overal make-up. Alles is super fris, maar die kleine glans op haar wang brengt het naar het volgende niveau. 

Brie Larson is nog een voorbeeld:

Nogmaals, het licht weerkaatst op de wangen & # x2014; onderschat nooit de kracht van de illuminator! De rest van haar make-up is perzik-perfectie, met een kleine grafische zwarte voering om haar ogen naar voren te brengen. 

Een paar van de beste highlighters om te proberen:

7. Natuurlijke browsers

De laatste trend die u moet weten, heeft betrekking op wenkbrauwen. Terwijl grote wenkbrauwen nog steeds "in" zijn, zijn overdreven bogen voorbij & # x2014; dus vul ze niet meer in met extra-donker potlood en overtrek de vorm. De boodschap voor de herfst is om eenvoudig te omarmen wat je van nature hebt, zonder al te veel vormgeven of vullen.

Alexa Chung heeft een van de beste browsers in de biz:

Ze heeft een natuurlijke, luchtige vorm, dus de enige verzorging die nodig is, is ze gewoon op te poetsen met een beetje gel om vast te houden.

Jamie Chung heeft onlangs haar wenkbrauwen laten groeien:

Ze is van nature bossig en het enige dat ze eraan toevoeg, was een lichte schaduw van wenkbrauwpoeder om de vorm te benadrukken. Ze'ben nog steeds erg zacht.

Als je dat doet'ik heb volledige wenkbrauwen, geen zorgen. Bekijk Rosie Huntington-Whiteley:

Ook al zijn haar wenkbrauwen't super dik, ze hebben dit mooie zachte en natuurlijke effect, dankzij de opgepoetste fans. Ze'ben niet overgeknipt.

Een paar van de beste brow-producten om te proberen:

Conclusie

Nu jij'ben helemaal op de hoogte van de samenstelling van het seizoen! ik'Ik kijk er naar uit om een ​​donkerdere lip uit te proberen, nou ja, misschien alleen voor de avond & # x2014; en mijn innerlijke vijfjarige kan niet wachten om de glitter uit te breken. ik'Ik ben ook heel blij met het einde van de contouren en de zware, getekende wenkbrauwen. Laat'Ik hoop dat deze trends snel weer aanslaan! Vertel het me:

Welke make-uptrend is jouw favoriet?
Heb je een van deze looks geprobeerd??

1

Leave a Reply

+ 28 = 36