De beste bezuinigingen voor fijn, krullend haar en een hoog voorhoofd

3 0

Welkom bij onze haarconsultatiekolom. Ga naar de instructies hier om een ​​online-haarconsultatie van celebrity-kapper Bill Angst aan te vragen.

Q: Hallo Bill! Ik heb heel fijn, krullend haar dat vettig en zwaar wordt en me dwingt om het elke twee dagen (tenminste) te wassen. Mijn haar valt constant uit als gevolg van stress. Ik laat het aan de lucht drogen na vingerkammen en scrunchen om het lichaam toe te voegen, en om de krullen zo intact mogelijk te houden. Echter, zeer zelden droogt mijn haar op zo'n manier dat ik het kan laten zitten. 

Het is zo slap, schaars en pluisachtig dat ik de meeste dagen het vastpeld in een laag knotje, waardoor mijn golven textuur en hoogte aan mijn kruin toevoegen en wat stukjes rond mijn pony's en oren trek om het een zachtere uitstraling te geven. Het werkt, een beetje van & # x2014; maar ik zou graag een snit en stijl willen vinden die minder blah en mousy zijn. 

Als ik mijn haar deze lengte houd, wil ik het vaker kunnen dragen. Als ik het in een pixie snijd, wil ik ervoor zorgen dat de stijl bij mijn rondere gezicht past. Zoals je kunt zien, heb ik een hoog voorhoofd, wat ik niet doe'Ik heb niet het gevoel dat ik me moet verstoppen, maar ik zou graag een snit en een stijl willen vinden die me vleit en verfijnd is. 

Ik sta open voor alle ideeën, van handige producten tot nieuwe stylingtechnieken tot een superkorte coupe. Mijn haar groeit extreem langzaam, dus een lange stijl is dat niet't echt een optie. Heel erg bedankt voor je tijd! Ik vind dat al je haar overlegt dat het goed is. & # X2014; Allison

EEN: Allison, bedankt voor je verzoek om een ​​consult.

Fijn haar is erg mooi als het op de juiste manier wordt gehanteerd, en ik denk dat je er een goede grip op hebt.

Hier is een piekerige shag die een geweldige vorm voor je zou zijn. Je kunt het gewoon plat laten vallen en in je golven laten vallen.

Deze vorm ziet er even goed golvend of recht uit. Je zou het bij gelegenheid kunnen dragen voor variatie:

Een vormpasta, zoals KMS California Hair Play Molding Paste, zou een geweldig product voor je haar zijn:

Voor krullen en golven zou ik het op nat haar aanbrengen. Als je je haar recht wilt dragen, breng het dan aan op droog haar.

Gebruik het spaarzaam, want te veel zal je haar zwaar maken. Zorg er ook voor dat je het grondig in je handen emulgeert voordat je het aanbrengt.

Dit is een andere stylingkeuze voor deze snit:

Dit is een superkorte snit die werkt met je haar en gezicht:

Het kan volledig naar voren of uit je gezicht worden gedragen, en het zal goed werken met je golf.

Ik moet zeggen dat mijn favoriete stijl voor je haartype een klassieke golvende bob is:

Veel succes.

billyxoxo

Bill Angst is een van de beste celebrity-haarstylisten van Canada en de eigenaar van Angst Salon op 240 Queen Street East in Toronto. Bel 416-360-5942 om een ​​afspraak te maken.

1

Leave a Reply

43 − = 40