De beste lange kapsels die gemakkelijk te beheren zijn

2 0

Welkom bij onze haarconsultatiekolom. Ga naar de instructies hier om een ​​online-haarconsultatie van celebrity-kapper Bill Angst aan te vragen.

Q: Ik heb mijn lange haar net op een gemiddelde lengte gesneden en dat doe ik niet'ik vind het leuk! Stylisten willen altijd mijn haar op, omdat ik een 'klein gezicht met kleine functies' heb. Ik moet toegeven dat deze kortere stijl makkelijker is uit te blazen en gezond aanvoelt. Maar ik denk dat ik'Ik ben een langharig meisje!

Op veel verschillende manieren'm gehecht aan het haar dat ik vroeger had 'terug in de dag'. Ik was 13 jaar lang een model en mijn haar was aan mijn bh-band. Het was veel werk, maar de moeite waard. ik'Ik weet gewoon niet zeker of ik daar de tijd of de jeugd voor heb.

Ik verliet de industrie vijf jaar geleden om onze kinderen groot te brengen. Ik heb twee jongens (leeftijd 2 en 5) en mijn haar kreeg een pak slaag na elke zwangerschap (uitvallen, droog, broos, etc.). Dus door de jaren heen'Het werd korter en korter.

Ik wil een frisse, beheersbare, zwoele en klassieke stijl vinden om me in de veertig te brengen. Kunt u me helpen mijn Life Cut te vinden?!?!?

(Ik woon zelfs in Philadelphia en heb al gegoogeld met vliegtickets naar Toronto ... dat is steil. Het zou waarschijnlijk logisch zijn als ik mijn haar volledig zou laten groeien voordat ik de sprong zou wagen om je te zien.) Ik hoop dat je een mooie dag hebt en dank je. & # X2014; Rebecca

EEN: Rebecca, hier is wat ik verzonnen heb voor jou. Ik don'ik denk dat er een "Life Cut" voor je is omdat je de natuurlijke hulpbronnen hebt om verschillende stijlen te proberen.

De vragen zijn bang of geen knal, lang of kort, lagen of geen lagen & # x2026;

Dus hier zijn enkele bezuinigingen en stijlen waarvan ik denk dat ze er geweldig uitzien.

We kunnen dit verder bespreken wanneer je binnenkomt, maar ik wilde een paar dingen eruit gooien om na te denken & # x2026; 

billyxoxo

Bill Angst is een van de beste celebrity-haarstylisten van Canada en de eigenaar van Angst Salon op 240 Queen Street East in Toronto. Bel 416-360-5942 om een ​​afspraak te maken.

1

Leave a Reply

+ 19 = 27