Hoe Balayage hoogtepunten thuis te doen

3 0

Welkom bij onze haarconsultatiekolom. Ga naar de instructies hier om een ​​online-haarconsultatie aan te vragen bij de beroemdheidsstylist Tony Chaar.

Q: Ik ben erg verliefd op balayage-hoogtepunten, maar de prijs om deze look te krijgen is behoorlijk hoog. Ik zag een video online van Jessie James Decker die, ongelofelijk, haar eigen balayage-hoogtepunten thuis maakt met de Revlon Frost & Glow-kit in Honey. Haar haar is fantastisch, en ze laat het er zo gemakkelijk uitzien met haar techniek. 

Ik ben van nature donkerbruin en ik heb momenteel blonde highlights in mijn haar met volwassen wortels. Mijn vraag is, zou ik moeten beginnen met een basiskleur om de bestaande hoogtepunten te dekken, en dan de Revlon-kit gebruiken om de hoogtepunten van de balayage te doen? Zo niet, welke kleur en merk moet ik gebruiken? 

Ik heb geen geweldige ervaringen met dooskleur in mijn haar. Ik wil ervoor zorgen dat het niet werkt't mijn haar koperen of roodachtig bruin te maken, omdat ik de neiging heb om meer rood te trekken. 

Moet ik eerst een vulmiddel gebruiken voordat ik de basiskleur gebruik, om er zeker van te zijn dat ik het pigment weer aan mijn haar toevoeg? Een balayage stylist vertelde me ooit dat ik eerst een basiskleur moest gebruiken om deze look te krijgen. Jesse James heeft van nature lichtbruin haar, dus dat is het'is lichter dan de mijne.

Mijn haar is op dit moment in vrij goede vorm. Mijn uiteinden zijn een beetje droger dan de rest van mijn haar, dus ik'm anticiperend op veel conditionerende haarmaskers en zelfs een trim om het vocht terug te krijgen na verwerking. Ik ben zo bang om mijn haar te braden en dit te doen'ik wil het verpesten! Bedankt! & # X2014; Heather

EEN: Heather, ik begrijp je bezorgdheid over het verder beschadigen van je haar. 

Op de foto die je me van Jessie James stuurde, heeft ze gouden haar. Het ziet eruit als een gouden toner met een aantal zachte hoogtepunten. Ik zag de video en ze doet geweldig werk. 

Je haar is al te licht, dus ik zou het op deze manier benaderen: 

Stap 1: Gebruik een basistint om het rode pigment onder je natuurlijke donkerbruine kleur te neutraliseren. 

Stap 2: Gebruik een gouden toner. Dit kan een kwart van een tube Schwarzkopf 9-55 gemengd met vijf inches Schwarzkopf 0-55 kleur zijn.

Stap 3: Gebruik 10 volume-ontwikkelaars van de wortels, alleen op de blonde stukjes, gedurende ongeveer 15 minuten. Je ziet de kleur veranderen voor je ogen. Wees geduldig; niet meteen wassen. 

Het resultaat zou een karamelbasis met gouden hoogtepunten moeten zijn, wat je wilt.

De volgende keer dat je het doet, kun je de stappen in de video volgen van wat ze heeft gedaan, met de ashy basis die ik je heb aanbevolen. Helemaal aan het einde kun je de 9-55 en 0-55 vijf minuten lang als toner gebruiken, en dat moet onberispelijk zijn. 

Blijf alsjeblieft je haar bevochtigen & # x2014; het is erg belangrijk. Je moet ook een stap verder gaan en vloeibare eiwitten gebruiken.

Hebt u nog andere vragen, stuur dan een e-mail naar [email protected]

Tony Chaar is een van Canada's top celebrity-haarstylisten en de eigenaar van Tony Chaar Salon op 140 Avenue Road in Toronto. Bel 416-920-9965 om een ​​afspraak te maken.

1

Leave a Reply

3 + = 4