Hoe een chemische haircut te omarmen

2 0

Welkom bij onze haarconsultatiekolom. Ga naar de instructies hier om een ​​online-haarconsultatie van celebrity-kapper Bill Angst aan te vragen.

Q: Hallo, ik zou wat hulp willen! Ik had als kind heel lichtbruin / vies blond haar. Door de jaren heen had ik blonde highlights toegevoegd aan de salon, tot het punt waarop mijn haar volledig blond was. Mijn wortels waren echter vrij donker binnengekomen en de opfriskleur (doosverf) had absoluut de gezondheid van mijn haar. 

Dus heb ik onlangs besloten om mijn haar bruin te verven om mijn haar te verbeteren, en dat deed ik ook'Het hoeft niet meer in de buurt van haarverf te komen. 

Toen ik voor het eerst ging brunette, was het fragmentarisch. Ik probeerde donkerder en het was te donker. Toen probeerde ik het verwijderen van kleur, en ik eindigde met oranje. Momenteel. ik'm terug naar donker omdat het alles omvat. 

Sinds ik mijn haar meerdere keren gekleurd heb om de juiste bruine tint te krijgen, is mijn haar erg beschadigd. 

Welke stijl / kleur (of iets anders dat zou kunnen helpen!) Raadt u aan om het beschadigde haar te verbergen en mijn uiterlijk te verbeteren? Mijn haartype is altijd goed geweest, maar ik heb er veel van, en het is natuurlijk direct golvend. Ik heb een breder gezicht en het is breed als ik lach. Dank je!! & # X2014; Julie

EEN: Julie, wat je momenteel hebt, is een 'chemisch kapsel'. 

Wanneer je je haar door zoveel processen loodst, ​​zal het zeker breken. Gelukkig is de jouwe afgebroken in een coole rocker shag.

Ik ben dol op shags & # x2026; dus ik zou deze look rocken, omdat je hem al draagt.

Hier is een vorm om uit te proberen met een lange pony:

Deze shag met een knal past bij je gezicht en je natuurlijke haartextuur:

Alle wind in de wind slaan & # x2026; ook dit chemisch beschadigde uiterlijk rockt:

ik'Ik ben niet iemand die beschadigd haar aanmoedigt, behalve als je een scherpere look wilt. Ik denk dat het donker erg aantrekkelijk voor je is, dus houd het donker. 

Dit zal het gezonder maken en als je besluit het tot dit extreme niveau te nemen, stop dan enige tijd met kleuren om het te laten vervagen en maak het makkelijker om te bleken.

Op deze lengte kun je wat schade en textuur veroorloven.

Ik hoop dat dit je goed van pas komt.

billyxoxo

Bill Angst is een van de beste celebrity-haarstylisten van Canada en de eigenaar van Angst Salon op 240 Queen Street East in Toronto. Bel 416-360-5942 om een ​​afspraak te maken.

1

Leave a Reply

9 + 1 =