Hoe je je haar thuis onderdompelt en verft

2 0

Onthoud hoe Michelle de & # x201C; My Little Pony & # x201D; haarkleurtrend is niet'n nergens naartoe gaan? Wel, ik'Daar ben ik behoorlijk opgewonden over, want voor een tweede keer, ik'ik heb thuis een dip-dye job gedaan & # x2014; in de warme roze kleur van Lauren Conrad-stijl & # x2014; op MIJN kleine pony.

ik'ik ben mijn haar al een decennium aan het verven (soms in een salon, soms alleen) dus op dit moment heb ik het gevoel dat ik moet weten iets over kleuren. Ik heb eigenlijk een theorie: zolang de haarkleur die je gezicht omkadert werkt met je huidskleur, dan is alles goed, bijna alles & # x2014; gaat voor de uiteinden van je haar. Omdat de tips niet echt in de buurt van je gezicht zijn, heb ik het gevoel dat de kleur niet noodzakelijkerwijs je huid hoeft aan te vullen..

Dus ... aan de slag met die theorie, waarom niet een paar roze tips proberen ?! Als je zin hebt om in deze kleurrijke haartrend te duiken, hier'is wat je moet doen.

Krijg wat Manic Panic

Het eerste wat ik deed was het oppakken van Manic Panic Semi-permanente haarkleurcrème in Red Passion:

Ondanks de naam (en hoe het er op de foto hierboven uitziet), is de kleur echt roze. Ik weet het, raar.

Hier's waarom ik het leuk vond:

De blonde versus brunette-vraag

Een doe-het-zelf haarkleur, vooral in een heldere tint, kan zenuwslopend zijn. Ik hoor je vragen: zal de kleurstof zelfs in mijn haar verschijnen? Of ... zal het ooit vervagen?

Nou, ik kan bevestigen dat dit werkt voor zowel blond haar als brunette haarkleuren, omdat ik de kleurstof heb geprobeerd op zowel mijn natuurlijke bruine haar EN de blonde uiteinden die ik een paar maanden eerder had.

Ik denk dat het extreem levendig is voor wat het doodde; een medium bruin. Het vervaagde sneller in mijn bruine haar dan bij de blondine, maar dat was een beetje verwacht.

Blondes! Ik weet dat je misschien nerveus bent dat de kleur voor altijd kan blijven plakken. Maar het echt, eerlijkheid, echt waar alles kwam na twee weken uit mijn haar; ongeveer 9-12 wasbeurten en een paar dagen in het strandwater.

Plus, terwijl het vervaagde, veranderde het in een pastel tint. Dit was eigenlijk mijn favoriete onderdeel! Het was extreem vrouwelijk en meisjesachtig. Denk: Demi Lovato circa nu. Hoe mooi is deze lichtere, meer subtiele roze tint?!

brunettes! Als een natuurlijke brunette dacht ik altijd dat ik mijn haar moest bleken om de dippen te laten geverfd worden. Het merk Manic Panic stelt trouwens voor om je haar te bleken ongeacht je natuurlijke kleur om de helderste tint te krijgen.

Maar eerlijk? Schroef dat. Bovendien heb ik gehoord dat bleken moet worden overgelaten aan professionals en thuisversies kunnen uw doelen laten verdwijnen als u'wees niet voorzichtig. Dus ik negeerde de suggestie van Manic Panic & # x2019; en probeerde het over mijn bruine haar:

Zien? Het werkte prima!

Manic Panic gebruiken om uw haar te dompelen

1. Verdeel je haar in twee of vier lage paardenstaarten en maak elke haar vast met een elastiek. Hoe dikker je haar, hoe meer je staart'Ik wil dat je ervoor zorgt dat je geen willekeurige haarstukken weglaat. Als je niet wilt verven overal dicht bij je gezicht, knip het voorste gedeelte van je haar op.

2. Trek handschoenen aan als u geen vlekken op uw vingers wilt krijgen. (Of niet't ... ik merkte dat ik beter handigheid had en controle had zonder hen, dus ik heb mijn handen een dag opgeofferd!)

3. Werk met een paardenstaart per keer, begin onderaan en smeer het in met verf. U wilt dat uw doelen de helderste en meest levendige zijn, dus begin daar. Op die manier zal die verfstof het langst in je einden doordringen.

4. Dit is het lastige deel! Gebruik een SCHONE hand om je haar te pakken waar je de overgang van je natuurlijke tint naar roze wilt starten. Begin dat deel van je haar met je handen te draaien, knijp en draai het om de kleur te laten overvloeien.

5. Blijf nog een keer ronddraaien op dezelfde plek. U wilt doorgaan over het & # x201C; -overgangsgebied & # x201D; tot er een mooie subtiele mix is ​​van je natuurlijke haar tot de roze kleurstof.

Waarschuwing: als u stap 5 niet volgt, gebeurt er een harde regel als THIS:

Kijk hoe radeloos Nicki is?!

6. Herhaal dit voor de rest van de staartpunten, zorg ervoor dat de overgang op elk niveau op hetzelfde niveau valt.

7. Zodra u'opnieuw gedaan mengen, wikkel individueel elke paardenstaart in aluminiumfolie. Voor een sterkere kleur, laat je de kleurstof 45 minuten inwerken. Als je iets subtieler wilt, zal 10 tot 15 minuten de juiste oplossing zijn.

8. Was het dan uit, totdat er geen kleur meer in de douche lekt.

Hoe dan ook, verwacht levendige resultaten! Met deze DIY-aanpak, krijg je een goedkope manier om je tenen in het water te dopen ... of moet ik zeggen haar in de kleurstof!

Vertel het me:

Ben jij een fan van de trend van dip-dye??

als jij'ik heb het al geprobeerd, welke methode heb je gebruikt??

Welke celeb denk je dat het beste My Little Pony haar heeft?

1

Leave a Reply

18 + = 20