Hoe make-up op de volwassen huid te dragen

2 0

Dus als je'staar in de loop van [voeg eng verjaardag hier toe], en als je je eerste / derde / 17e regel of rimpel opmerkt, wil je misschien wat aanpassingen doen.

Omdat je het ziet'is niet zozeer het feit dat je Rimpels hebt (of denkt dat je het doet). Rimpels zijn cool, man! Ik bedoel, heb je Madonna gezien?'s gezicht de laatste tijd? Een paar jaar geleden was er een uitstekend artikel, dat ik iedereen aanbeveel, "The New New Face". Korte versie: cosmetische procedures zorgen ervoor dat iedereen er hetzelfde uitziet'Het is stom. (Dat is een reden waarom ik blijf waarschuwen, voorzichtigheid, voorzichtigheid waarschuwen.)

Dus echt, het probleem is helemaal niet dat je gezicht begint te verouderen. Het gebeurt. Wat NIET cool is, is denken dat je make-up op precies dezelfde manier kunt dragen als toen je jonger was.

Dat is wat Sigourney Weaver probeert te verwijderen. (Hoewel ik'Ik ben er vrij zeker van dat zelfs een 20-jarige niet zo'n veel paarse oogschaduw kan maken.)

Mijn hemel, het contrast tussen Sigourney en Julianne ... wowza.

Dus op die opmerking, laat's praten over anti-aging make-up. Er zijn een paar dingen die moeten veranderen & # x2014; zeker in Sigourney's routine en misschien ook die van jou & # x2014; en dat zijn ze:

1. Maak je huid goed klaar voordat je make-up opzet

Zie hoe stralend en gloeiend Miss Diane Lane's huid ziet er hier uit? (LOVE her, BTW.) Het is dewy en sappig en mollig en gehydrateerd en ja, er zijn vouwen rond de ogen, maar who cares, right?

Het probleem is dat naarmate we ouder worden, de huid al deze leuke dingen doet: droger worden, saaier worden, stevigheid verliezen en natuurlijk rimpels ontwikkelen. Uiteraard is een goed huidverzorgingsprogramma van het grootste belang, maar een paar kleine dingen zullen helpen voordat je make-up aanbrengt.

Voor een speciale gebeurtenis, raad ik u ten zeerste aan om een doek masker, die je ongeveer 10 minuten of zo aanbrengt en die als een grote hoeveelheid water voor je huid is. Het maakt een verschil & # x2014; vertrouwen. Het bedrijf MyFaceWorks in Vancouver maakt er een hele reeks van van hen & # x2014; hoe fantastisch!

Voor elke dag zou ik zeker een hydraterende serum als je kunt't doe het masker ... en dan (zoals ik altijd aanbeveel), laag op a stralings- en vochtversterkende primer. Degene die ik gisteren sprak met CoverGirl en Olay zou een uitstekende keuze zijn om niet alleen de huid er fantastisch uit te laten zien, maar ook je make-up op zijn plaats te houden. Omdat het'Het zijn niet alleen vette piepgeluiden die een primer nodig hebben...

2. Breng een crème aan die geen poeder is

Ik weet het, we hebben er onlangs over gesproken, dus ik'Ik zal het kort houden. Niet alleen de doffe huid ziet er nu op het gebied van de fundering beter uit, het is ook de veel betere keuze voor een volwassen huid, ongeacht wat er op de landingsbanen staat.

De reden is dat poeders & # x2014; met name minerale poeders & # x2014; de neiging hebben zich in de vouwen van uw huid te nestelen, waardoor de zeer rimpels (of crêpe textuur) die u probeert te verbergen worden geaccentueerd. En je kunt het product vaak ZIEN, wat nooit goed is. Ergo, je moet een dragen pure crème of vloeibare foundation. Zoek naar iets met het woord "skin" om het product te beschrijven ... het'Het is een goede gok dat het een heel natuurlijk ogende afwerking zal zijn.

3. Geen glinstering of bleke kleuren rond de ogen. (En laat Sigourney'De wimpertechnologie voor het aanbrengen van de wimperlijn is een waarschuwend verhaal.)

Courteney Cox (gebruikt ze nog steeds de -Arquette?) Ziet er hier geweldig uit, nietwaar'Het is ze? Van het broodje houden (hoewel ik heb gewonnen'Daar praat ik vandaag niet over) en de oogmake-up is een triomf.

In principe heeft ze zich gehouden aan een van de belangrijkste regels voor make-up tegen huidveroudering: vasthouden aan platte, niet-glanzende en niet te bleke kleuren rond de ogen. Omdat het probleem is dat wanneer je kleuren en texturen hebt die te veel licht laten reflecteren op dat gebied, het alleen de aandacht vestigt op de huid die niet zo soepel meer is.

Grays, taupes, browns, coppers & # x2014; ze zijn allemaal goed. Ivoria, beiges en blanken zijn dat niet.

Andere dingen die belangrijk zijn:

4. Warm je lippen en wangen op (en vermijd purpels of bourgondische wezens).

Ik wilde deze foto van Marisa Tomei posten, die in tegenstelling tot Mila Jovovich ECHT weet hoe hij een oranje jurk met een oranje lip moet trekken. Goed gedaan, Marisa!

En over lippen gesproken, echt & # x2014;alles gaat zo lang als jij'een warme, warme kleur dragen en niet iets met een bordeauxrood (zoals Sigourney) of paarse tint. Die zijn sowieso gewoon niet vleiend bij de meeste mensen.

Ik weet dat het standaardadvies vroeger was tegen lippenstift voor een rijpe huid vanwege bloedingsproblemen, maar dat'is niet zozeer het geval meer met de nieuwe formules die het product helpen blijven zitten. Hogere merken zoals Chanel of Tom Ford hebben meer kans om deze technologie te hebben, natuurlijk.

Lipliner kan zeker ook helpen ... zorg er gewoon voor dat je'gebruik de juiste kleur (niet te donker alsjeblieft!).

Als u de voorkeur geeft aan glans, I'heb echt gehoord dat het erger is dan lippenstift met het bloedende ding. Dus één ding dat u in plaats daarvan zou kunnen doen, is om gewoon uw glans in het centrum van uw lippen te deponeren. Die lichtheid zorgt ervoor dat ze er wat platter en voller uitzien. Plus, het'is moderner dan de plakkerige, glazige textuur overal.

Wat betreft blozen & # x2014; ga voor een poederversie en breng het aan op de appels van je wangen. En hoewel Carmindy zegt dat contouren niet langer cool is, kun je een beetje van je blos, of zelfs bronzer, vlak onder de kaak vegen om het een beetje te definiëren.

Zo...

Ben je nog steeds heerlijk rimpelvrij ... of gebruik je deze tips misschien wel??

Ben je het ermee eens dat Sigourney er verschrikkelijk uitziet? (Nou ... hoe zou je dat niet kunnen, toch?)

Welke 40+ celeb is jouw favoriet?

1

Leave a Reply

33 + = 43