Wat u moet weten over het permanenten van uw haar

4 0

Welkom bij onze haarconsultatiekolom. Ga naar de instructies hier om een ​​online-haarconsultatie van celebrity-kapper Bill Angst aan te vragen.

Q: Hallo Bill, ik zag je haaroverleg en was super onder de indruk. Ik zou graag jouw inzicht in mijn haar willen hebben. Mijn haartextuur is fijn maar dicht en golvend met willekeurige krullen en rechte stukken. 

ik'Ik heb een pixiesnede laten groeien. Om meer lengte op de top te krijgen, en om een ​​harder te vermijden, ik'ik heb een undercut gekregen. Maar nu ik'Ik heb een tweede gedachte over hoe ik mijn haar helemaal uitgroei. 

 Als ik föhn, het'is recht en soepel, maar het lijkt op "mamahaar". Ik kan het natuurlijk golvend / krullend dragen, maar het'is zeer inconsistent in de uitkomst & # x2014; wanneer het's goed, ik vind het echt leuk, maar er zijn veel dagen dat het niet werkt'Het werkt niet. ik'heb overweegt om een ​​permanent krullerig kapsel te krijgen, omdat het gebruik van een krultang op slecht haar een tijdrovende klus is. 

Denk je dat ik mijn haar moet knippen of moet ik het opzuigen en het laten uitgroeien? Welke pony is het beste voor mij? Welke textuur past het beste bij mij? Als je gekruld bent, wat zijn je gedachten over perms?

Heeft u aanbevelingen voor kleur? ik'm redelijk blij met mijn medium donkerbruin; dit is mijn natuurlijke kleur. Ik vind het leuk dat er geen onderhoud is, maar ik denk wel dat het kan worden verbeterd. Ik dacht aan het lichter maken van de tips tot een lichtbruin (baby Ombré) voor meer diepte en textuur. 

Ik heb een minimalistische stijl met mijn kleding en make-up, dus haar speelt een grote rol in mijn algehele look. Ik ben een moeder die thuisblijft, dus tijd kan een probleem zijn, maar mijn haar kan zo funky zijn als ik wil. Ik zou graag een kapsel willen dat werkt met mijn natuurlijke textuur, maar dat doe ik niet'Ik weet niet of dat echt op deze lengte bestaat. Op dit moment, het'Het is gewoon een beetje blabla en ik'ik weet niet echt wat ik ermee moet doen. & # X2014; Sara

EEN: Sara, dit zijn mijn gedachten...

Als je de achterkant van je haar groeide, zou deze flirterige stijl perfect voor je zijn.

Je zou een relaxer op je haar kunnen zetten om je krul te verminderen om deze textuur te helpen creëren.

Om met de beweging te pronken, kunt u ook plakjes kleur toevoegen om het uiterlijk van meer textuur toe te voegen. Niet noodzakelijk deze kleur & # x2014; ik denk aan het tegenovergestelde en de segmenten worden donkerder, gebruikmakend van je eigen natuurlijke schaduw als de lichtste. Dit zal een gemakkelijke groei zijn en het haar niet zozeer beschadigen als maar lichter worden.

Mijn mening over permanenten is van jarenlange ervaring: permanenten voor rolsets, stapelpermanenten, piggy back perms, root perms, vierkante krullen met popsicle sticks... 

Voordat ik iets wist over de realiteit van hen, nam ik een foto van een idee dat ik voor mijn haar had. Ik tekende een foto en toonde het aan de haarstylist en ze zei: "O zeker," ze kon doen wat ik wilde. 

Perms reconstrueren het haar, maar helaas niet zoals de krullen waar we van dromen en op foto's zien.

Hier zijn een aantal realistische voorbeelden van hoe een permanent zou kunnen zijn, tenzij gestileerd in iets meer uniform.

Hier zijn een paar voorbeelden van gestileerde permanenten.

Het werk dat je doet'Ik wil het doen, maar nog steeds een optie.

Wat een type knal voor jou het beste uitkomt, probeer ze allemaal eens & # x2026; je hebt een geweldige botstructuur, zodat je elke knal kunt dragen.

PS: als je besluit je haar te permanenten of te ontspannen, voeg je kleur toe nadat dat proces is voltooid (als je daar behoefte aan hebt).

billyxoxo

Bill Angst is een van de beste celebrity-haarstylisten van Canada en de eigenaar van Angst Salon op 240 Queen Street East in Toronto. Bel 416-360-5942 om een ​​afspraak te maken.

1

Leave a Reply

75 − 72 =